•  Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

    Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

  • Lions

    Lions

  • Snowalker

    Snowalker

  • Howling

    Howling

  • Sunbathing

    Sunbathing

4 Nisan 2012 Çarşamba

Baharlık merserize kazak

Herkese merhaba,bugün sizlerle merserize ipten örülmüş bir kazak modelini paylaşıcam.Yine mankenimiz,  Aylin.Çok maharetli elleri var,her işten anlar kendileri,hocaları,yaptığı ameliyatların da şiir gibi olduğunu söyler:)Birkaç günde kazak örme yetisine sahiptir.Bu kazağın bir de krem rengini örmüş,üzerine kahverengi deri gül bir broş takmıştı,o da çok güzel olmuştu.Belki  daha sonra onun için de bir yayın girebilirim.Nasıl ördüğünü merak ederseniz,yarın anlatımlı örgü kitabını getiricek,oradan fotoğraflarım merak edenler takip edebilirler.

2 yorum:

  1. bütün örgüleriniz örnekleriniz çok güzel örnekler hakında birazdaha bilgi verirseniz iyi olur .ayrıca ipleri nereden bulabiliriz ve fiatları hakında bilgi verirseniz iyi olur .size iyigünler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim,çoğunu arkadaşlarım ördü.Kitaptaki açıklamaları yayınlamıştım ondan fazla bir bilgiye sahip değilim.İpler tuhafiyelerde var,çeşit olarak merserize ip diye isteyebilirsiniz.büyük yumak şeklinde satılıyor.Fiyatını hatırlamıyorum ama çok pahalı değildi.Çok eski bir yazım olduğu için detayları hatırlayamıyorum.Kusura bakmayın.sevgiler.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...