•  Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

    Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

  • Lions

    Lions

  • Snowalker

    Snowalker

  • Howling

    Howling

  • Sunbathing

    Sunbathing

5 Nisan 2012 Perşembe

Merserize kazak örgü detayları



 Herkese merhaba,dün söz verdiğim üzere,Aylin'in kazak modelinin açıklamasını yukarıya kopyaladım.Yeterli vaktim olmadığı için, örgü kitabından modelin fotoğrafını çektim.Kazak örülürken dümdüz örülüyormuş,kol ve yaka için ilmek kesmek te yokmuş.Yani,2 tane eşit ön ve arka,2 tane de kol için parça dikilerek birleştiriliyor.(38 beden biri için:ön-arka parça 85 ilmek ,kol 50 ilmek başlanabilirmiş) Bu kadar :)Öreceklere kolay gelsin.


4 yorum:

  1. Hümeyra Hanım Merhaba bloğunuzu keyifle takip ediyorum ve bu kazığın modelini çok sevdim. Fakat verdiğiniz açıklamaya rağmen 3 örgü bilen arkadaşım ve ben uğraştır bir türlü çıkarmayı beceremedik :). Acaba daha detaylı bilgi vermeniz mümkün mü?

    YanıtlaSil
  2. Sevgili adsız,4 kişi çözemediyseniz anlatım da zorluk var demektir.Aylin'in kendi ağzından yazıcam.Blog yazısı olarak okuyucu istekleri diye yayınlayabilirim.En kısa zamanda yapmayı planlıyorum.sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. anlatımda bir hata yok kontrol ettim :)

    YanıtlaSil
  4. Ne güzel,sağlama işlemini de yapmış oldunuz teşekkürler :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...