•  Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

    Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

  • Lions

    Lions

  • Snowalker

    Snowalker

  • Howling

    Howling

  • Sunbathing

    Sunbathing

23 Nisan 2014 Çarşamba

23 Nisan

Oğlum,23 Nisan'ın sadece kendi okulundaki çocuklara armağan edildiğini düşünüyormuş :)





                         23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'mız kutlu olsun.

21 Nisan 2014 Pazartesi

Mutlu haftalar

Herkese iyi haftalar...



                         Mavi sepet,keşke bu kadar uçuk fiyatlı olmasaydın...



Boyner'in bu yazki teması''sepetler''galiba.


Güzel örgü örebilseydim eğer bu mavi sepeti alır,içine tığlarımı ve yünlerimi doldururdum.



                         Dokusu kilimi andıran amerikan servisleri çok sevdim.


Dekupaj tekniğini düz bir bardak ya da kavanoza uygulayarak böyle mumluklar yapabiiliriz.


                         Bu yaz vaktim olursa bu aynadan yapmayı planlıyorum.


Anlaşılan o ki,bu yaz sandalye ve tabureler çizme giymiş edasında olacaklar :)Gördüklerimi kısa notlarla paylaştım.İçimden bir his bu hafta güzel geçecek diyor.Sevgilerimle.

16 Nisan 2014 Çarşamba

Takı kutusu

Gülbin'cim benim için bir takı kutusu boyadı.Ben de kutunun zeminini koyu renk bir kumaşla kaplayıp kullanıma açtım.Böylelikle hem takılarım zarar görmüyor hem de aradığım takıları koyu rengin üzerinde daha çabuk buluyorum.


Uzun süreden beri blogumu takip edenler,devrik ve sonu bir türlü gelmeyen cümlelerimden ne demek istediğimi rahatlıkla anlayabiliyordur artık.Yazım kurallarına dikkat ederim ama iş az ve öz cümle kurmaya gelince çuvallarım.Ortaokulda cevabını bilmediğim sorulara bile öyle uzun cümleler kurardım ki ,öğretmen pes edip birkaç puan verirdi.
Hal böyle olunca,Sevgili Beyza'nınki gibi güzel bir hikaye yazamıyorum.Blogunda,benim ve başka blog arkadaşlarının isimlerinin geçtiği güzel bir hikaye yazmış ve beni de mimlemiş.Ben de en azından bir paragraflık bir yazı yazayım istedim ama olmadı,kafamda bir dünya fikir ama cümleye gelince elde var sıfır.Beyza'cım öpüyorum seni :)




                                                                 Gününüz güzel geçsin.

13 Nisan 2014 Pazar

Sarı

Sarı hüznün ve ayrılığın rengi olarak bilinse de ben de aynı etkileri uyandırmaz.Bana güneşi,yazı,ekinleri,ayçiçeğini ve sıcak duyguları çağrıştırır.
Sarıyı kıyafetlerimde kullanmaya ortaokul yıllarında bir elbiseyle başladım,ki o zamanlar hiç moda değildi.Ortaokulda acayip zayıftım ve vücudum sarı elbisemin içinde dönerdi.Küçüğü yoktu ve ısrarla o elbiseyi istiyordum.Annecim napsın bir ergenle uğraşacağına aldı tabi elbiseyi.Tam 3 yıl o elbiseyi giydim.Fotoğraflarıma bakıyorum da  meğer sarı elbise hiç yakışmıyormuş  bana :)


              Oğlumda sever sarıyı.''Karanfillerle poz verir misin oğlum'' dedim koştu geldi.


Ayakkabıları çok rahat olduğu için tercih ettim.Sürekli ayakta kalan biri olarak makul davranmayı şu yaşımda keşfediyorum.İşyerine kadar topukluyla gelip,topukluları spor ayakkabıyla değiştirmek artık yorucu gelmeye başlamıştı.


                                                Güzel ve sağlıklı bir hafta olsun.

8 Nisan 2014 Salı

Çiçeklensek güzelleşsek

Bu aralar elimde bir uğursuzluk varmış gibi hissediyorum.Evde elimi dokunduğum bitkilerin neredeyse yüzde 40'ını kaybettim.Bu beni biraz üzse de ölenlerin yerine yenilerini koymakta gecikmedim.Uğursuz olabilirim ama yavaş asla...


Aşağıdaki terrariuma biraz toprak ekleyip, bir kaç değişiklik yaptım.Terrarium konusunda aklınızın köşes
ne bir not düşmenizi istiyorum.Eğer terrarium yaparsanız birkaç ay sonra toprağını kontrol edin,miktarının azaldığını göreceksiniz.Hemen yeni toprak ekleyin.Çünkü bitki topraktaki besinleri tükettikçe toprak azalıyor.

           
                                 İlham alabileceğiniz bir kaç resim koyuyor ve sevgilerimi yolluyorum.
           



via Pinterest



Daha fazla fotoğraf görmek isterseniz pinterest  Hümeyra'nın denizi sayfama uğrayabilirsiniz.

6 Nisan 2014 Pazar

Erzak dolabı nasıl düzenlenir?

Herkese merhaba,görüşmeyeli iyisinizdir umarım.Biz her zamanki gibi hastaydık.Hasta olmasanız şaşardık dediğinizi duyar gibiyim.Ama napiim durum bundan ibaret...Eşim ve ben işyerinden,Deniz'de okuldan virüsleri taşıyor''seç beğen al ''şeklinde hasta oluyoruz.Kimimiz bademcik,kimimiz nezle Allah ne verdiyse artık.
Çok şükür toparlandık.Hayatın hızına dahil olabiliriz artık.
Hastayken mutfakta ve ev genelinde bir dağınıklık hakimdi.Biraz iyileşince mutfaktan başlayarak evi toplamaya çalıştım.Önce buzdolabından,sonra erzak dolabından epey bir ayıklama yaptım.


Bu etiketleri internetten indirdirip yazdırdım.Siz de yapmak isterseniz ''free label frame''yazıp görsellerden aratın,beğendiklerinizi yazdırabilirsiniz.Puantiyeli kartona etiketleri ters yapıştırdım,alttaki kutulara ise, kutuların içinde ne varsa onu yazıp yapıştırdım.


 Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.


Çok fazla ıvır zıvır almıyorum.Deniz çok acıkınca dolabı yağmalıyor bu yüzden kuru meyve tercih ediyorum.Gerçi,birgün ben yemek yaparken,Deniz dolaptaki bir kutu günkurusu(kayısı)nu yiyip bitirmiş.Bütün akşam tuvalete taşındı yavrucak.İşin olumlu bir tarafı oldu,tatlı oğlum kayısının ne kadar yenmesi gerektiğini öğrendi.


                   Herkese mutlu bir hafta diliyorum.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...