•  Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

    Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

  • Lions

    Lions

  • Snowalker

    Snowalker

  • Howling

    Howling

  • Sunbathing

    Sunbathing

20 Mayıs 2014 Salı

Güzelleşen bileklikler

Merhaba,uzun bir ara oldu biliyorum.Blogumdan ve aktivitelerimden istemeden de olsa ayrı kaldım.Sağlık sorunları diye kısa bir bilgi vermiştim.Şükür ki ,benimki sonu güzel olacak bir sorun.Ailemize bir kişi daha katılıyor.Hamileliğim çok çetin geçiyor.Mide bulantıları ve kokular yaşam kalitemi çok düşürdü.Mesela işyerindeki sabun ıslak köpek gibi,eşimin parfümü hacı yağı gibi,soğan sarımsak ise radyoaktif maddeye maruz kalmış bir ceset gibi kokuyor.Annem bu kokuları nereden bildiğimi sordu ama bu soruya hacı yağı hariç makul bir cevap bulamadım.Izdırabımı düşünün artık.
İşten geldiğim zaman  kendimi kanepeye zor atıyorum.Neyse ki hayatımı kolaylaştıran bir annem ve eşim var.Deniz bu konuda çok yardımcı olmuyor,ne kadar durumu hissettirmemeye çalışsam da düzeninin bozulması onu huzursuz ediyor.
Bugün akşamüstü kendimi azıcık da olsa iyi hissedince,aylar önce bir kozmetik firmasından aldığım bilekliklerimi yeniledim.Bakalım neye benzemiş.


                                           öncesi


Makromeden yapılmış orta kısmı kesip çıkardım.Onun yerine deri ip sardım,eski bir gömleğimdeki kol düğmesini de yanına iliştirdim.Yeni halini sevdim.


                                                      sonrası


           Kahverengi daha özensiz oldu ama bileğe takınca belli olmuyor.


                                                Güzel haftalar.

4 Mayıs 2014 Pazar

Juliette'nin güzel çekilişi

Sevgili evimicinhersey blogunun sahibesi Juliette bir hediye çekilişi düzenledi.Duyurmak için biraz geç kaldım ama bugün gece saat 12'ye kadar zaman var.İsterseniz bir uğrayın ve katılın.


Benim favorim bu kutular.
Not:Juliette'cim sağlık problemimden dolayı duyuru biraz gecikti.Kusura bakma lütfen.
Katılacaklara bol şans.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...