•  Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

    Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

  • Lions

    Lions

  • Snowalker

    Snowalker

  • Howling

    Howling

  • Sunbathing

    Sunbathing

31 Ocak 2012 Salı

Güllü yastık

Gülseren,Ayşe ve benim ortak yaptığımız güllü yastık karşınızda.Bakmayın küçük durduğuna yapımı çok zor.Gül haline getirmek,dikmek epey zahmetli.


Yıkadıktan sonra nasıl ütülemem gerektiğini bilmediğim için güller daha açılamadı:)


2 tane yastık yaptık,herbiri  için yaklaşık 64 tane gül gerekti( bunu 2 ile çarpın)bildiniz evet deli işi :)

10 yorum:

  1. Helal olsun valla. Sabır isi. Harika olmuş. Emeginize saglık.

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim nesli.Evet sabır gerektiriyor ama sonucuna değiyor doğrusu:)

    YanıtlaSil
  3. Supermis yastiklar,ellerinize saglik.sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Teşekkür ederim Özgecim,o zaman vaktim varmış ki yapmışım,şimdi pek mümkün gözükmüyor:)

    YanıtlaSil
  5. Ben güllerin açmamış halinide çok beğendim, valla bu kadar sabır yok ama belki kışa deneyebilirim :) bir tane yapsamda olur :)

    YanıtlaSil
  6. Teşekkür ederim Filiz,bahar ve yaz mevsiminde el işi yapmak çok sıkıcı,gezmek daha cazip.Çok emek isteyen bir iş,kışın çok sıkılırsan ve bol vaktin olursa tavsiye ederim.sevgiler.

    YanıtlaSil
  7. Buldum sizin yastıkları , elinize sağlık harika olmuşlar :) Dikerken dikiş yönümüz farklı o yüzden benimkiler biraz farklı duruyor.Yani daha açılmış gibiler. güle güle kullanın çok neşeli olmuş bu yastıklar yahu :)

    YanıtlaSil
  8. Teşekkür ederim sevgili Serpil,yaptığın beyaz olanları daha çok sevdim.Galiba,uzun süre aynı şeylere bakınca sıkılıyor insan.Ne kadar zorlu bir süreç ikimiz de biliyoruz ona eminim.Güzel günlerde kullanalım inşallah :)

    YanıtlaSil
  9. harika görünüyor ellerine sağlık Hümeyra. hatırlarmısın bilmem senin gibi becerikli ellere özenip diz şalı örmeye kalkıştım geçenlerde. bunun en basiti motiflerden 20 tane yaptım. sonra bir baktım yeğenime yelek örüvermişim. şalı bitirmeye sabır kalmamış. o kadarım yani.
    keyifle kullan...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Juliette'cim üzülme ben tek başıma yapmadım,3 kişi anca yapabildik.O yüzden sabırsız olduğunu düşünme.Diz şalındansa yeğene yelek daha mantıklı.Bana özenen birinin sonu benim gibi olur işte.(Yatak örtüm hala yarım:))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...