•  Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

    Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

  • Lions

    Lions

  • Snowalker

    Snowalker

  • Howling

    Howling

  • Sunbathing

    Sunbathing

28 Şubat 2012 Salı

5 çayı

Başlığın 5 çayı olduğuna bakmayın,benim ki bir özenti sadece:)O saatte,ancak  işten çıkmış oluyorum.Bizim evde,akşam yemeğinden sonra mutlaka çay demlenir,yanına da tatlı bişeyler aranır hep.Hemen kaç kilo olduğumuzu merak etmeyin,daha normal sınırları aşmadık,aşarsak da göbek farkıyla olur muhtemelen:)


Tepsi örtüleri önceden,Annem örerken,gereksiz gelirdi.Annecim,çok pişmanım,keşke örseymişsin.Bu örtüleri,Ayşe ve Serpil'den aldım.Onlar çeyiz deposu gibiler.


Yıllar yıllar önce (once upon a time:))kağıt peçeteler bu kadar kullanılmazken,maharetli insanlar,çay takımı işler ya da örerlermiş.Kullanımı çok pratik olmasa da,güzel görünüyorlar.


                                       Gördüğünüz kek,oğlumun en sevdiğinden...

2 yorum:

  1. Eskiden çok daha zarifmiş insanlar, her şeyin en güzelini yapıp sunarlarmış. Misafirime kumaş peçete verdiğimde, kağıt peçete yok mu, bu kirlenmesin diyenler oluyor, telaşesiz sakin sakin yenilip içilse hiç bir şey olmaz halbuki, olursa da can sağolsun :)
    Yalnız fincanların güzelliğide yabana gitmesin, mavi olanı pek bir hoş :D

    YanıtlaSil
  2. Evet haklısın Sevdiye,hatta kimileri gerçek peçete yok mu diye kağıt peçete isteyebiliyor:)Fincanları çok beğenerek fuşya,yeşil ve mavi olarak bir seri aldım.Ama,benim favorim belli olduğu üzere fuşya rengi oldu:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...