•  Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

    Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

  • Lions

    Lions

  • Snowalker

    Snowalker

  • Howling

    Howling

  • Sunbathing

    Sunbathing

25 Şubat 2012 Cumartesi

Çiçeklikten bozma ütü standı

Haftasonu gelince dekorasyon yazıları yazmak istiyorum,evde hep bir düzenleme,değiştirme işi buluyorum kendime.Fotoğrafta gördüğünüz ikea da çiçek standı olarak satılan bir ürün,yaz geldiğinde balkonda kullanmayı düşünerek almıştım,ama dışarıda işlevsiz durmasına gönlüm razı olmadı.


Buhar kazanlı ütüleri kullanmak iyi de, biraz fazla yer kaplıyorlar,ağır oldukları için ütü masasında durması da çok güvenli değil.Kazanlı ütüler için daha dayanıklı ütü masaları var aslında ama diğeri eskimeden  yenisini almak istemedim.Yanına böyle bir stand koydum,ütü işini güvenli hale getirdim.


Eski ütümü,acil durumlar için kullanıyorum,çünkü kazanlı ütünün su deposunu doldurmak zahmetli ve  kullanıma hazır olması 10 dk yı geçiyor.Bir tshirt için,bu kadar angaryaya gerek yok.


Bu pembe teneke  kutuyu ve beyaz bisküvi kutusunu ıvır zıvır toplayıcı olarak koydum oraya.Değişik zamanlarda,değişik işlevlerde kullanıldılar,bir süre orada konaklayacaklar:)

4 yorum:

  1. hi there hatirlikahve.blogspot.com admin discovered your site via search engine but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have discovered site which offer to dramatically increase traffic to your blog http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my blog. Hope this helps :) They offer best backlink service Take care. Jason

    YanıtlaSil
  2. I’m gone to tell my little brother, that he should also visit this weblog on regular basis to get
    updated from newest news.
    My blog : Suchmaschine

    YanıtlaSil
  3. Nasıl güzel bir calısmadır bu böyle bayıldım ellerine saglık, geri dönüsüm calısmaları yapmayı bende cok seviyorum ve senden harika fikirler edindim. Umarım güzel bir blogevi dostlugu baslatmıs olurum, belki sende calısmalarımı görmek istersin banada beklerim :D

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...