•  Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

    Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

  • Lions

    Lions

  • Snowalker

    Snowalker

  • Howling

    Howling

  • Sunbathing

    Sunbathing

19 Şubat 2012 Pazar

Dolap içi düzen

Bazen mağazada bişey görürsünüz,gereksiz kalabalık yapar ancak, dersiniz,almazsınız.Sonradan kafada bir ampul yanar ve geri döner alırsınız.Aşağıdaki rafı da bu teknikle aldım:)


Geniş olan dolap içi aralıklarını bölmek fazladan yer kazandırıyor,özellikle kahve fincanı gibi küçük şeyler için, ekstra yere her zaman bir ihtiyaç duyuluyor.
Dolabın tabanındaki örtüyü annem diktirirken lüzumsuz bişey diye kızmıştım, iyi ki beni dinlememiş.Bardak fincan vb koyarken şokları absorbe ediyor,ağız kısımları kırılmıyor(hele de benim gibi hep aceleniz varmış gibi iş yapıyorsanız ,gerekli birşey bu örtü)     
 
Fotoğraftaki yansıyan el benim...Blogun görsellerini cep telefonu ile yapıyorum,bu yüzden her zaman fotoğrafların ışığı iyi olmuyor.Fotoğraf makinamı kardeşim ödünç aldı, geri getirmeyi pek düşünmüyor sanırım:)

4 yorum:

  1. aynı raflardan bende kullanıyorum. gerçekten süperler , hatta bütün dolaplarıma almayı düşünmüştüm, eşim beni durdurdu ama hala düşünüyorum her an alabilirim :-))

    YanıtlaSil
  2. Bir üst raf için, ben de seninle aynı şeyleri düşünüyorum sevgili Seda:)

    YanıtlaSil
  3. Raflarla ilgili size katılıyorum. inanılmaz kullanışlılar. Bütün dolaplarım için istiyorum bende :) demek ki kullanan her kadın aynı fikirde, ee aklın yolu bir demişler ;) :D

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...