•  Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

    Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

  • Lions

    Lions

  • Snowalker

    Snowalker

  • Howling

    Howling

  • Sunbathing

    Sunbathing

23 Şubat 2012 Perşembe

Duvar kağıdı sadece duvarda mı kullanılmalı?

Özlem'le ne zaman bir yapı markete gitsek boş çıkmayız,zaten oralar indirimde ne varmış bir bakayım gelecek sezon kullanırım yerleri değil haliyle:)Bir vida almaya gidersin bakarsın duvar kağıdı alıp gelmişsin.Bizde de durum bundan ibaret...
Özlem'in,camlı bölümünü kapatmak istediği bir kapısı vardı,düşündük ki bu kadar geniş bir alanı yapışkanlı folyo ile kaplamak masraflı olacak.Biz de duvar kağıdı alalım,duvar kağıdı illa duvara mı yapışmalı,olmaz ise başka yere yapıştırırız şeklinde dialoglarla bu güllü kağıdı aldık.
Camın kenar lastiklerini çıkarıp,yapıştırıcıyı cama sürün ve üzerini duvar kağıdı ile kaplayın.Biraz kuruduktan sonra lastikleri yerine takabilirsiniz.İşlem bu kadar...
Balkonun kapıyla kapatılmış kısmı depolama alanı gibi kullanıldığından içerisinin gözükmemesi  iyi birşey oldu.
                                   Duvar kağıdı 22.90,yapıştıcısı 4.90
Güllü duvar kağıdına da böyle romantik bir mumluk yakışabilirdi ancak.

2 yorum:

  1. Çok akıllıca pratik bir fikir,ben de tablo yapmayı düşnüyorum bakalım hayata geçirebilecekmiyim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tablo yapmak daha pratik olur.Kolay gelsin size :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...