•  Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

    Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

  • Lions

    Lions

  • Snowalker

    Snowalker

  • Howling

    Howling

  • Sunbathing

    Sunbathing

18 Şubat 2012 Cumartesi

Tığ işi örgü yatak örtüsü

Çok becererikli,elinden her türlü iş gelir tipler var ya işte ben onlardan değilim:) Ama,kolay öğrenebilirim.Peki, aşağıdaki basit modeli ördüğün için mi kendini övüyorsun derseniz, evet öyle...Her bünyenin övülmeye ihtiyacı vardır ve kendim yapıyorum bu işi :) Daha önce müthiş sabır gerektiren güllü yastıkları yapmıştık.Neden yatak örtüsü yapamayayım diye düşündüm.Bu sefer tek başıma devam etmeye karar verdim, Ayşe ve Gülseren beni yavaşlatıp, becerilerimden faydalanıyorlardı grubu dağıttım:)Önce çift kişilik yatak örtüsü olarak başladım,45 parça ördüm.Sonra yaz geldi bir kenara kaldırdım,kalan ipleri kayınvalideme devrettim.50 tane kadar ördü ama daha onları birleştiremedim.Aşağıdakiler benim yaptıklarım,bitmiş halini seneye yayınlarım artık:)



Görüldüğü gibi 45 parça tek kişilik bir yatağı bile kaplamıyor...


Bitmiş hali 132 parça.Astar dikmedim.Bu hali daha hafif ve kullanışlı.Daha fazla fotoğraf için şuradaki yazıma bakabilirsiniz.

3 yorum:

  1. selamlar... blogunuzu ilk defa gezdim dolaştım çok samimi buldum ee çok da beğendim: ) bende de aynen buna benzer bir örtü macerası var. 2 sene önce başladığım ama henüz bitiremediğim yakşalık 1 senedir nerde olduğunu bile hatırlayamadığım.. ben de heveslendim şimdi.. ahh bir vaktim olsa da bitirsem: ) ben de beklerim bloguma ... sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. Öncelikle örtünün nerede olduğunu bulmakla başlamak gerekli sevgili Yasemin :)örgü bir şekilde aralarda dolanırken birisi haline acıyıp devamını getirebilir,tamamlayabilir.ben bu taktiği kullanıyorum.Güzel yorumun için teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  3. Hello there, I check your web-site frequently. Your article writing style is superb.
    keep doing what you're doing! I will be sure to check you out again.
    Also see my webpage :: female viagra

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...