•  Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

    Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

  • Lions

    Lions

  • Snowalker

    Snowalker

  • Howling

    Howling

  • Sunbathing

    Sunbathing

22 Mart 2012 Perşembe

Bursa'da uygun alışveriş yerleri

Herkese merhaba,blogumun içeriği günbegün değişiyor.Örgüydü,işlemeydi,dekorasyondu derken,bir moda işine el atmamıştım,o da şu an itibariyle tamamdır.İşte,o açığı kapatıyorum ey blogumu takip eden sevgili okuyucularım(ey ahali ! diye başlayan padişah duyuruları gibi bir cümle oldu farkındayım:))Bursa ihraç fazlası ürünler almak için bir cennet olmuş.Önceden Heykel'de Koruyucu İşhanı'nın içinde en dipte minicik bir dükkanda satılırdı,şimdi toplamda 4 dükkan olmuş.İki tanede Heykel'de ki tiyatroya çıkan alt geçitte gördüm.Eskiden her semtte Yeşim mağazaları  vardı,defosuz ya da küçük defolu Esprit,Zara,bershka vb markaların ihraç fazlası ürünleri satılırdı.Şimdi kaldırmışlar,bir tane Altıparmak'ta kalmış galiba ama ona gidemedim...Ankara yolu üzerinde Olay tv binasının arkasında,Yeşim tekstilin fabrika satış mağazası var.Küçük defolu orjinal Nike ürünlerini uygun fiyata almak mümkün.
 
Her ne kadar İzmir'de yaşasam da Bursasporu severim.15 tl(yeşim tekstil)

Kardeş takım, yeşil beyaz celtic:),aynı zamanda sanki etamin gibi baskı yapmışlar.Bu da önemli benim için :)20 tl

Şort:20 tl galiba,
Bu eşofman altı 10 tl,lekeli idi yıkayınca geçti:)

kazak 15 tl
elbise:10 tl
gömlek:20 tl
etek:20 tl
elbise:20 tl
bluz galiba 25 tl idi.

Bu kumaş yeleği çok sevdim,18.5 tl artık güzel pazarlık yapıyorum galiba:)
bluz bershka yeni sezondan...Bütün maaşı Bursa'da harcamanın mutsuzluğu paha biçilemez :)
Not:Cam eşyaları,valize koyarken kırılmasın diye bu kıyafetlere sarıp koydum,onun için kırış buruş.Zaten yeni aldığım bişeyi yıkamadan giyemem,öğrenciyken yaz tatilinde bir ara tekstil atölyesinde çalışmıştım,dikilen kıyafetlerin üzerine ayakkabılarla basılıyor,yerlerde toz içinde geziyor aklınızda bulunsun,hele de çocuk kıyafetiyse dikkatli olmak gerekli...

7 yorum:

  1. bize alacak birşey bırakmamışsınız, bizim maaşlar cebimizde kalacak ne güzel:)) herşey çok güzel, iyi günlerde kullanın.
    sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Doğru bir tespitte bulunmuşsun sevgili asortik,sizleri düşündüm,kendimi feda ettim galiba:)İyi dileklerin için teşekkür ederim.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. yeşim'in fabrika mağazasına çalışanlar dışında girilemiyor diye okudum ama. Doğru mu acaba

    YanıtlaSil
  4. Sorun değil girişe 1 tane kimlik bırakmak yeterli.Herkes girebiliyor.Kredi kartı geçerli,istenirse taksit de yapılabiyor.İyi alışverişler...

    YanıtlaSil
  5. gap sweathirt satıyorlarmı acabaaa? sadece onun için taa bursaya gitmeyi düşünüyoruumm:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Boşuna gitmeyin çünkü artık markalar defolu ürünlerinin satılmasına izin vermiyormuş.İmha ettiriyorlarmış.Pek çok Yeşim tekstil mağazası kapatıldı,açık olan bir kaç tanesinde de böyle ürünler bulunmuyormuş.Arkadaşlarımdan aldığım bilgiler bunlar.

      Sil
    2. hadi yaa ümitlenmiştim halbuki:( teşekkürleer sağolun

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...