•  Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

    Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

  • Lions

    Lions

  • Snowalker

    Snowalker

  • Howling

    Howling

  • Sunbathing

    Sunbathing

30 Mart 2012 Cuma

Güzel bir gün ve güzel bir hediye

Bugün kendimi cok yorgun hissediyorum.Biran önce mesaim bitsin,işlerim  kolaylaşsın istiyorum.Dün Alsancak'ta bir işim vardı,onu halletmeden evvel epey bir gezdim, tek basima denize nazır kahvemi ictim,bu yüzden rüzgar çarptı galiba...Kaç km yürüdüğümü  hesaplamadim bile:)
Kahvenin deniz ve rüzgar ile birleşip beni çarpmadan önceki hali:)
Bu görmüş olduğunuz merserize bluzu,Ayşe kendisi için örmeye başlamıştı ama O'na küçük geldi.Ve bana hediye etti. O kadar emek vererek ördüğü birşeyi,bana layık görmesi ne güzel...Sevildiğimi anladım:)

2 yorum:

  1. sevildiğini anlamaya güzel bir örnek. benim bir arkadaşım ördüğü kazağı rengini beğendiğim için bana vermişti. mutluluk verici;) iyi günlerde kullan çok güzelmiş:) ayşe'nin eline sağlık:)
    sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Ne şanslıyız ki böyle arkadaşlarımız var Nagehancım:)teşekkürler güzel dileklerin için...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...