•  Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

    Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

  • Lions

    Lions

  • Snowalker

    Snowalker

  • Howling

    Howling

  • Sunbathing

    Sunbathing

10 Nisan 2012 Salı

Bir kaneviçe ve bir goblen

Bu görmüş olduğunuz goblen bir yastık,işlemesi de çok zor görünüyor.Uzun zamanda işlendi ama koltuğu renklendirdi.Sizler için hoş bir örnek olsun diye koydum fotoğrafını...

Bu görmüş olduğunuz da etaminin üzerine işlenen bir kaneviçe,melek ve şeytan sırt sırta ,çerçeveleyip asmak iyi bir fikir olabilir.İşyeri çok yoğun hemen yazıp kaçıyorum.Gününüz güzel geçsin.

4 yorum:

  1. çok yoğun dokunan kumaşlar eskiden modaydı çok . Bu aralar tekrar kullanılmaya başlandı. Çok özel kumaşlar desenini çok beğendim.

    YanıtlaSil
  2. Evet herşey eskiye dönüyor yavaş yavaş.Fabrikasyon ürünlerin hepsi birbirine benziyor,kaliteleri de tartışılır.Onun için goblen etamin gibi şeylere ilgi arttı.Emek istiyor ama için de duygu var ve kişiye özel.Senin de vaktin olursa denemeni öneririm,cupcake,kelebek,kuş figürleri çok moda :)

    YanıtlaSil
  3. Çok güzeller canım, özellikle yastığa bayıldım. Ellerine sağlık marifetli arkadaşım. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Teşekkür ederim Elifcim.Blogumda yayınladığım herşeyi ben yapmasam da övgüleri tek başıma kabul ediyorum :)görüşmek üzere

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...