•  Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

    Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

  • Lions

    Lions

  • Snowalker

    Snowalker

  • Howling

    Howling

  • Sunbathing

    Sunbathing

28 Nisan 2012 Cumartesi

Örgülerden seçmeler

Bugün yine değişik mankenler üzerinde ,değişik kazak modelleri görüceksiniz.Daha da önemlisi nihayet kendi ördüğüm bir merserize kazağın fotoğrafını  paylaşıcam.Ben yaptım,ben yaptım :)


Büyük usta Aylin,yine döktürmüş.Bu modelin yapılışını daha önce merserize kazak örgü detayları başlığıyla yayınlamıştım,merak edenler oradan bakabilirler.


Yeşil kazak yine Aylin tasarımı.Nasıl yapıldığını bilmiyorum.İsteyenler yorum bırakırlarsa yapılışını yazabilirim.


Bu mankenimiz de Canan.Aylin ile aynı ipi kullandılar.Nako Pırlanta markası.


Bu asil duruşlu morlu bayan da canım Ayşem,örgü konusunda Aylin ile yarışırlar.


Bu pembeli bayanımızda Gülcan,üzerinde giymiş olduğu hırka Canan'ın 7 yaşındaki kızına ördüğü hırka :)


Bu yılın modası olan nil yeşilinden ben de nasibimi aldım,kol kısımlarında Ayşe yardımcı oldu.Nako pırlanta merserize ip ile ördüm.Omuzunu tam düzeltmeden fotoğraf çekilmişim,onun için kazağın omuz kısmı biraz düşük görünüyor.Nihayet bir ürünüm çıktı ortaya.Beni merak edenler var ise işte karşınızdayım evet mavi gözlü beyaz tenli çocuğun annesi epey esmermiş :)


İyi haftasonları.

16 yorum:

  1. Ben isterim yeşil kazağın yapılışını.Hemde çok isterim :)

    YanıtlaSil
  2. Haftaya kazağın fotoğrafının alt kısmına nasıl yapıldığını öğrenir, eklerim.Yazıyı güncellerim.Bahar geçmeden hemen örüp giymelisin ama Sevgili Nazlı :)

    YanıtlaSil
  3. İlk resimdeki modele bayıldım. Hem renk hem model çok ağır durmuş. Diğerlerinin ise cıvıl cıvıl hallerini çok sevdim. Hele 7 yaşındaki kızının hırkasını giyinen anneye bittim.. :)

    YanıtlaSil
  4. Benim planımda o :).Merakla bekliyorum.

    YanıtlaSil
  5. Sevgili Gülsüm teşekkür ederim beğenin için,çok renkli eğlenceli arkadaşlarım var farkındayım :)İlk modeldeki bluzun üzerindeki deriden yapılmış gül,eski bir ayakkabıya ait .Fikir vermesi için paylaşıyorum.Sevgiler.Nazlıcım yapınca seninkini de koyarız inşallah :)

    YanıtlaSil
  6. arkadaşların seri üretime geçmiş gibiler:) hepsinin eline sağlık.
    sen de bu durumda boş durmayıp harika bir kazak örmüşsün. sahibi güzel, kazağı güzel daha ne olsun. çok şekersin, gamzeli güzel:))
    sevgiyle kal

    YanıtlaSil
  7. Onlar seri üretiyorlar da,ben de pek iş yok.O küçücük kazağı örmem bile 2 ayı geçti.Teşekkür ederim güzel iltifatın için Nagehancım :)

    YanıtlaSil
  8. Hümeyracığım, kazaklar süper, gerçekten ne maharetli kadınlar var şu dünyada demeden duramıyorum:))Nil yeşili bu sezonun modası, çok iyi yapmışsın ve çok da yakışmış. Sana da bir maaşallah bu arada:)) sevgiler...

    YanıtlaSil
  9. senin fotoğrafını görünce birden şok oldum :)) niyeyse ben 40 küsürlerde bir hanım bekliyordum :) çıtı pıtı zayıfcacık biri çıktı karşıma :)) el emeği herşey çok güzel bence yanlız yeşillerin tonuna bayıldım :)

    YanıtlaSil
  10. Arkadaşlarımın fotoğraflarını koyduğum için onlarla kıyasladın herhalde ama yaşıtım arkadaşım yok.Teşekkür ederim güzel iltifatların için, zayıfcacık kısmını çok beğendim :)

    YanıtlaSil
  11. Deryacım,gerçekten çok maharetliler var ama ben o kadar değilim.Nil yeşili furyasına katılmasam olmazdı :)görüşmek üzere

    YanıtlaSil
  12. Kazaklar güzel olmuş :) renkleri de güzel daha ne olsun :)

    YanıtlaSil
  13. örgüye ,örmeye bende en az senin kadar meraklıyım :)
    çok güzel olmuş herbir ördüğün güle güle kullan inş..
    bu arada bloğunu 10marifet sitesinden gördüm ,hemen takipe aldım seni kaybetmek istemem dilmi :)
    kendim gibi örgücü arkdşlara bayılıyorum,yakından takipçinim artık bende bloğuma beklerim..
    sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  14. Sevgili Zeynep,hepsini ben örmesem de teşekkür ederim.Ben de senin blogunu gezdim,çok güzel şeyler yapmışsın.Ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  15. Sevgili Bolat,teşekkür ederim.İyileşmişsin demek,sevindim.Görüşmek üzere

    YanıtlaSil
  16. merhabalar , önümüzdeki kış sezonu için geyikli kazak modelleriniz olursa sevineceğim..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...