•  Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

    Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

  • Lions

    Lions

  • Snowalker

    Snowalker

  • Howling

    Howling

  • Sunbathing

    Sunbathing

19 Nisan 2012 Perşembe

Tchibo hobi zamanı kampanyasından aldıklarım

Tchibo'ya ne zaman gitsem alacak birşeyler hep bulmuşumdur.Her hafta değişik ürünlerin olması da beni almaya teşvik ediyor,kendimi hemen ikna ediveriyorum.Şimdi kullanmazsam ilerde kullanırım,oğluma gerekli olabilir,bir daha aynısından bulamayabilirim,aman 20 lira neye vermiyorum ki gibi kafamda bir sürü cümle dolaşıyor ve bir şekilde ürün neyse almış çıkmış oluyorum.Hatta bazen de mağaza içinde oturup dinlenirken (kafamın içindeki düşünceler savaşı beni yorduğundan) kahve ve cheesecake eşliğinde insanlar ne satın alıyor diye izliyorum.Aldığım şeyleri hemen denemek isterim,yarın ölebilirim belki diye heralde :)


Makaslar çok güzel oğlumla test ettik onayladık.English Home hediye paketleri de bu testimizde bize yardımcı oldu.


  Hediye paketlerimizin içine, bundan sonra güzel kağıtlara güzel notlar ekleyebiliriz.Ya da oğlumun odasını şenlendirebiliriz.


Çok keyifli vakit geçirdik.Delgeçlerin kağıt aralığı çok dar olduğu için oğlumun parmağını sıkıştırması gibi bir şey sözkonusu olmadı,güvenli bir eğlence oldu.



Delgeçlerin içinden çıkan bu küçük çiçek ve kalpler de evin her  köşesinde olduğu için çok dekoratif bir fikir diyebilirim,dört bir yana dağıttık Denizimle.


Son olarak da tekstil boyasını test ettik ama bu konuda yanlış yaptım.Oğlum coştu şablonlar ve renkleri bırakmadı elinden.Eski bir thshirtünde baskıyı denedik,sabitleme işlemini yapamadığımız için sonuç hüsran oldu.Boyama sonrası boyaları elinden alma işi çok zorlu geçti benim için:)Bu iş yetişkinlerin tek başına yapması gereken birşey,çocukla denenmemesi tavsiye olunur.


Ve işte boyası herbir yana dağılmış, akşamdan kalma robotumuz.Görev başarısız,görev başarısız,görev başarısız diiiiiiiiiiiiiiit.....


Baskı setini de almayı düşünüyorum.Kaldıysa eğer kendimi ikna ettim çoktan....

6 yorum:

  1. canım bunlar çok güzel:)sanırım ilk fırsatta benimde bunlardan almam şart oldu:))

    YanıtlaSil
  2. Didoşum teşekkür ederim,bence de almalısın,Yiğit'in de hoşuna gider.nerelerdesin özlettin kendini :)

    YanıtlaSil
  3. hayatım bende özledim izmire yakın tarihte gelmeyi düşünüyorum bol bol gezecek zamanımız olur:)

    YanıtlaSil
  4. çok kıskandım bende aldım bugün o t-shirt boyama şeysinden :D

    YanıtlaSil
  5. Melikecim kesin şablon olarak rock yazan grubu tercih etmişsindir.güle güle kullan irish girl :)

    YanıtlaSil
  6. Ve kullanışlı da.Siteyi ziyaret ettim,orada linki olan başka bir siteye yönlendim.Çok güzel avizeler gördüm.Süpermiş .

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...