•  Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

    Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

  • Lions

    Lions

  • Snowalker

    Snowalker

  • Howling

    Howling

  • Sunbathing

    Sunbathing

29 Mayıs 2012 Salı

Mutluluk ve tatildeki giysi kombinasyonlarım

Merhaba,nihayet tatilden döndüm.Hediye çekilişimin bu kadar ilgi göreceğini düşünmemiştim.Fincanları severek almıştım eminim onları benden daha cok sevecek birilerine gidecek.Çekiliş sonuçlarını 14 haziranda açıklarım demiştim çünkü fazla kişinin katılmayacağını düşünmüştüm,yanılmışım :)Bu haftasonumu çekiliş olayına ayırmayı planlıyorum, haftaya pazartesi yani 4 haziranda sonucu açıklarım.Blogunda yayınlayan arkadaşlar son tarih 14 diye yazmışlar ama öne çekiyorum,kusura bakmayın(şansınız daha fazla olucak böyle düşünün:))Çok güzel yorumlar bırakmışsınız,herbirinizin bloguna ugradım, izleyici oldum(daha uğrayamadıklarım da var)İlginiz ne kadar doğru bir hediye seçtiğimi gösterdi,mutlu oldum,bunun için teşekkür ederim.

Blogumda bir moda işine el atmamıştım, onu da yapayım dedim.Aşağıdaki fotoğraflar, oteldeki akşam yemeklerine giderken çekildi(daha doğrusu oflaya puflaya eşim çekti:))Poz vermek ne kadar zor birşeymiş,moda blogu yapan arkadaşları tebrik ediyorum.Elimi kolumu koyacak yer bulamadım,resmen uzuvlarım fazla geldi.Yüzümdeki ifadeleri üzerinize alınmayın lütfen,onlar eşime olan tepkilerimdir :)


Bol üstler giydim ki,açık büfenin yarısının midemde olduğu anlaşılmasın :)Biraz daha otelde kalsaydım, turist hatunlara zorla hamurişi yedirdiğim için,şehirden sürülebilirdim...


Pantalon seçimlerimle hayata bakışım paraleldir :)


''Hadi çek şu fotoğrafı ''bakışı...


Benim yakışıklı oğlum,çantamı karıştırmazsa huzur bulamaz, günümüz güzel geçmez...


25 yorum:

  1. sizde evladınızda ne kadar tatlısınız mmmmmaşallahhh:) hayata bakışınız benim bakışımla da parelel ne güzel renkli bi kişilk:)muhabbetle kalın:)

    YanıtlaSil
  2. maşallah canım oğlun ne tatlıymışşşşş :) yerim ben onu (:

    YanıtlaSil
  3. Sevgili İnci,kişiliğim pek bir renklidir.Giysilerime yansıyınca'' yaşına uygun ol biraz ''diye kendi kendime söyleniyorum sonra ''amaaan boşver'' diyorum böyle geçiyor zaman :)Benim gibi biri daha varsa ne güzel,halden anlarsın...
    Bakımlıolmakaşktır,teşekkür ederim ben de her akşam bir parça o güzellikten yiyorum :)sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Allahım o son karede vuruldum . o nasıl güzel gözler maşallah ona . ama çok tatlı yerim onu yerimm .
    Konumuz şu kombin çekimlerinin gıcık ve sıkan halleriydi değilmi zor işş zorr . ben eşimi ikna konusunda hiçte başarılı olamadım :S saçma sapan hazırlanıp birde onca teleşanin arasında evde kendi kendime poz veriyorum makinayı kurup hehehehe komik oluyor öyleside .
    oğluşunun blazer ceketinede vuruldum :)

    YanıtlaSil
  5. Ben fotografları cep telefonuyla çekiyorum.Kendi kendimi çekebilmek gibi bir lüksüm yok henüz.Sanslisin Elif ;)Değişik bir Aparat icat edersem belki çekebilirim kendimi;)oglum dayısının düğününde giymişti ceketi,küçülmeden her fırsatı değerlendireyim istiyorum.gorusmek uzere

    YanıtlaSil
  6. 20 yasinda bir kiz annesi olarak bu yakisikli oglana bayildim hele o blazer ceket cook yakismis opuyorum yanaklarindan. masallah Allah nazardan korusun sevgiler

    YanıtlaSil
  7. şıklık konusunda anne-oğul yarışıyorsunuz:)) ama deniz daha yakışıklı, ne yaparsan yap o hep bir adım önde olacak sanırım:)) üzülme annesi sen de çok şirinsin:) pembe, sarı ve desenli pantolonlarına bayıldım:))
    sevgilerimi gönderiyorum sizlere

    YanıtlaSil
  8. Teşekkür ederim Zehra,oğluma ne giyse yakışıyor gercekten,bana itiraz edemediği icin ne istersem onu giydiriyorum.20li yaslarında biliyorsun ki kendi tarzları oturmuş oluyor,o zamana kadar bu fırsatı değerlendiriyorum.gorusmek uzere,sevgiler

    YanıtlaSil
  9. Sevgili Nagehan,ben bu duruma alıştım.Beni ismimle tanımıyorlar zaten,beni Deniz'in annesi diye biliyorlar .Pantolon renklerim ve oglum hayatıma renk katan seyler.öpüyorum Nagehancim.

    YanıtlaSil
  10. gerçekten çok yakışıklı:)maşallah allah nazarlardan korusun..

    YanıtlaSil
  11. Teşekkür ederim Bedia,gözleri nazarlik gibi nazar değmez diye umuyorum:)sevgiler

    YanıtlaSil
  12. Canım selamlar blogunu dün zarif hediye çekilişinle keşfettim;) itiraf ediyorum 4 hazirana çekmene sevindim hihi:)
    Bugün bu postu görünce hemen yorum yazmak istedim. Bu aralar göbek problemi bende de mevcut;)) ilk fotodaki önü kısa arkası uzun, kolları dekolteli gömleğine bayıldım! Nerden aldın öğrenebilir miyim? Bu ara şu bol tunikler hayat kurtarıcı oldu da...
    Oğluşuna da kocaman bir MAŞALLAH diyorum!!!! Görüşmek dileğiyle, sevgiler...

    YanıtlaSil
  13. Merhaba posh butik(nasıl hitap edeceğimi bilemedim:))teşekkür ederim güzel yorumun için.Ben kendimi bildim bileli minik bir göbeğim hep vardı,hala da var maalesef.Gömleği geçen yıl koton magazasından almıştım.Tek renkti,belki outletlerde bulabilirsin.görüşmek üzere

    YanıtlaSil
  14. oğlunu ısırmak için alabilirmiyim:) şaka şaka sadece sevicem..maşalllah allah nazarlardan saklasın her ikinizide.bu arada tatil kombinleriniz çok şık borda gömlek ve çiçekli pantalon favorim..

    YanıtlaSil
  15. Sevgili F.ö :) oğlum kimsenin yanına yaklaşmıyor artık sıkıştırılmaktan sıkılmış, bilmiş küçük bey.Bordo gömleği ve pantolonu siz dikerseniz bence :)sevgiler

    YanıtlaSil
  16. bu gidişle oğlunuzu büyüyüncede kızlar peşini bırakmaz valla oğlunuzu istemeye gelirlerse şaşırmayın allahın emri peygamberin kavli:)borda gömleğinizi dikilicekler listeme ekledim bile:)

    YanıtlaSil
  17. Hümeyracığım kombinlerinin hepsine bayıldım, kendini moda bloggerı zanneden bazı kişilerden çok daha iyisin inan bana:)) Ama hiççç kusura bakma en çok Deniz gözlüye bayıldım ben, o blazer nedir yahuu??? yerim onu bennnn:)))

    YanıtlaSil
  18. Teşekkür ederim Deryacim,bir de kızım olduğunu düşünsene ,şimdiden planlarım var :)Birgun buluşalım senle Deniz'de gelir seversin. Bursa'da büyük buluşma olmuş,kıskandım biz de yapalım.

    YanıtlaSil
  19. evet canım bence de görüşelim, biz de kıskandıralım:PP Hem ben şu Denizi accık(!) mıncıklamış olurum:)) Zira her fotoda dişlerim kamaşıyor:) öptüm seni.

    YanıtlaSil
  20. hümeyra ve derya ö. dedikodumuzu yapmayın lütfen:)))
    öpüyorum sizi

    YanıtlaSil
  21. Delikanlı çok şık yalnız maşallah :)

    YanıtlaSil
  22. Oğlum adına iltifatları ben kabul ediyorum,teşekkürler Bolat :)

    YanıtlaSil
  23. otel kervansaray lara mı oda kapılarını cok benzettım:) bu arada harıkasınız

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Derya,asonsörleriyle meşhur şu Kervansaray otelde kalmıştık.Teşekkür ederim iltifat için :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...