•  Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

    Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

  • Lions

    Lions

  • Snowalker

    Snowalker

  • Howling

    Howling

  • Sunbathing

    Sunbathing

6 Mayıs 2012 Pazar

Öylemi güzel böyle mi?

Bu hafta epey yoğun geçti,bu yoğunluğun arasına birkaç tane mağaza ziyareti eklemeyi unutmadım tabii.English home mağazasından mesaj geldi''sevgili müşterimiz yatak örtülerinde %50 indirim var''diye.Davete icabet etmek gerek mutlaka :)Önce işyerinden arkadaşlarla baktık birşey almadım,ertesi gün annemle baktık yine birşey almadım 3. sefer bir arkadaşım rica etti onunla gittim ve sonuç olarak fotoğraflarını görmüş olduğunuz ıvır zıvır denilecek türden ferforjeleri topladım geldim.Neye niyet neye kısmet deyimini hayat içinde kullanmış oldum.Bu arada, eşimle ilk tanıştığımız zamanlar  bana '' deyim ve atasözlerini senin kadar sık kullanan bir kız görmemiştim'' demişti .Şu paragrafta bunu bir kez daha ispatlamış oldum :)


 Henüz son şeklini bulamadı aldığım raflar,bu 1.deneme,ortadaki kavanozların olduğu şeyi kapının yanına ekmeklik ve gazetelik olarak,Paşabahçe'den aldım.Geçiyorken uğradı diyebilirim :)Sol taraftan sarkan küçük kablo, eski florasan lambaya ait,birara halledicem onu da.


Deneme-2.Rafları astığım boruyu boyadım,orjinal rengi metalikti.Boyamak için ahşap boyası kullandım,nasılsa metal üzerine yaptığım boya tutmaz diye sallapati boyadım ama oldu.Bu yeni yerleşim,çok kalabalık oldu, gözümü yordu.Rafları asmak için kanca almam gerek,şimdilik kurdelayla tutturdum.


Deneme-3.Bu fena olmadı,ortadaki saksılara çiçekler yerleşirse ve kanca işini halledersem son hali bu olucak.Aşağıdakilerde beğenip almadıklarım.



Arka fonda görünen puantiyeli pantolonlu süslü kişi arkadaşım Demet,baktığı örtüyü almadı.İradeli insanları seviyorum :)


                                                                 Mutlu pazarlar

21 yorum:

  1. ne güzel ciciler bunlar böyle, bayıldım. benim gibi yerleştirene kadar her alternatifi deniyorsun:)) iyi günlerde kullan.

    not: günlük yazıların takip ettiklerim arasında görünmüyor. 3 ay önceki yazı var hala. ekran fotoğrafı çekip göndereektim ama mailin yok. benim mailim nagehanoge@gmail.com, bir mail atarsan ne demek istediğimi görselle daha iyi anlarsın diye düşünüyorum. ya da takip ettiklerim kısmını incele oradan da anlarsın.

    notum bu kadardı:)) sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Evet,her şıkkı gözden geçiriyorum Nagehan,bazen bezdirici olabiliyorum ama napiim böyleyim işte :)Ayarlarda birkaç değişikliğe gittim ama oldu mu bilmiyorum.Mailine yazıcam.sevgilerimle

    YanıtlaSil
  3. site içerik takibi ayarlarındaki Blog İçerik Takiplerine İzin Ver ayarını "TÜM" olarak değiştir.


    bu yöntemle düzeltebilirsin hümeyra'cım.

    kolaygelsin

    YanıtlaSil
  4. Canım teşekkür ederim yardımın için.Mail attım sana.Öpüyorum

    YanıtlaSil
  5. Hümeyracığım, ben de en son denemeni beğendim:)) şu English Home a bir türlü gitmek nasip olmadı, çok güzel ciciler var, gerçi kendimi kaybetmekten korkuyorum, belki böyle ertelemek en hayırlısıdır:)) Bu arada ben de atasözleri ve deyimleri çok kullanırım, hatta benim de eşim ve arkadaşlarım bana çok takılırlar bu konuda:)) sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. Benden bir tane daha varmış ne güzel,Deryacım :)English Home'a gitme boşver,mutlaka birşey alıyorsun.Tasarruf yapmak istiyorsan,dolaşmaya bile çıkmayacaksın ya da sağlam bir iraden olacak.Ama,sen de kendini kaybedenlerdensin,o zaman seni frenleyecek bir arkadaş bul''onun benzeri sende var''diyecek :)sevgiler

    YanıtlaSil
  7. O puantiyeli süslü benim Hümeyracım,iradeli oldum ve örtüyü almadım,gururluyum :)

    YanıtlaSil
  8. Bu zafer senindir,devam et Demetcim :)

    YanıtlaSil
  9. English home gerçekten karşı konulmaz. güle güle kullanın. ferforjeler harika. son deneme daha iyi sanki. sevgiler.

    YanıtlaSil
  10. Teşekkür ederim Esran,benim favorim de o zaten.Saksıların içine çiçek de yerleşridiğim zaman herşey tamam olacak.görüşmek üzere.

    YanıtlaSil
  11. her turlusu cok guzel,bikinca degistirinnnn
    hicte kalabalik durmamis
    cok bos mekanlari hastaneye benetirim hep:(
    sevgiler

    YanıtlaSil
  12. Teşekkür ederim,ben de ferah mekanları severim.Mekanlar eşya az olunca hastane,çok olunca da mobilya dükkanına benzer, aradaki ayarı tutturmak için böyle denemeler yapmakta fayda var :)Görüşmek üzere.

    YanıtlaSil
  13. Merhaba,

    Bence de 3. hali en iyisi olmuş, birde beyz aynaya bayıldım.Blogger anneyim takipteyim :)

    YanıtlaSil
  14. Sevgili İlknur,herkes 3.halini beğendi.Ben de onu tercih ettim.İzleyicinim.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  15. Hepsi cok guzel olmus size bir sorum olacak metal askiyi nasil boyadiniz vernek zimpara falan yaptiniz mi

    YanıtlaSil
  16. Hepsi cok guzel olmus size bir soru sormak istiyorum metal askiyi nasil boyadiniz vernik zimpara falan yaptiniz mi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zeynep,özel bir işlem yapmadım.Akrilik boyayla boyadım,metalin üzerinde tutmadı.Kuruduktan sonra da birkaç kez yaptım,çok şekilli olmasa da tutturdum boyayı.Metal boyayacaksan sentetik yağlı boyayı tercih et bence.Görüşmek üzere

      Sil
  17. Nette raflarla ilgili gezinirken gördüm..çok çok güzel olmuş..

    YanıtlaSil
  18. Merhaba blogunuzla yeni tanistim. Iki katli ferforjelere bayildim fakat English home int sitesinde bulamadim. Fiyatlarini hatirliyor musunuz. Cok pahaliysa bosuna aramayim... guzel evinizde Allah agiz tadiyla oturmayi nasip etsin. Masallah ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Zehra,hoşgeldin.Rafların toplam fiyatı 35 ya da 40 liraydı yani teki 20 lira gibiydi.Eski sezon ürünlerden.İyi dileklerin için saol :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...