•  Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

    Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

  • Lions

    Lions

  • Snowalker

    Snowalker

  • Howling

    Howling

  • Sunbathing

    Sunbathing

4 Mayıs 2012 Cuma

Stor perde süsleme


Günaydın,bugün değişik bir şeyler yazayım istedim ama blogumu takip eden bazı arkadaşlara sözüm var,unutmadım.Yeşil kazağın yapılışını,bir kaneviçe modelini ve yılan güle sarıldı modelinin açıklamasını istemişlerdi.En kısa zamanda yayınlamayı planlıyorum,örgü konusunda çok yetenekli değilim Aylin'in tarifini bekliyorum.Bu fotoğrafları ise, Özlem benim için taaa Denizlilerden çekip getirmiş.Özlem'in annesi çok becerikli,stor perdenin alt kısmına ördüğünüz danteli eklemiş ve böyle hoş bir görüntü çıkmış ortaya.Bloglardan birinde de, storun tekstil boyası ile değişik desenlerde boyandığını görmüştüm.İstenirse denenebilir.


Fotoğraf mecburen içten dışa doğru çekildiği için görüntü çok net değil.


                                        Evinizin dokusuna uyuyorsa çok hoş bir alternatif olabilir.


Cemile Teyze'nin ellerine sağlık diyorum.

6 yorum:

  1. blogger anneyim ve izlemedeyim canım senide beklerim

    YanıtlaSil
  2. Ne güzel her alandan takipçilerim var:)Benim paylaşımlarım günlük hayatta yaşadıklarımdan.Vaktim olduğu sürece paylaşırım neden olmasın.

    YanıtlaSil
  3. Teşekürler, Çok güzel paylaşımlarınız var. Blogtaki yazılarınızı izliyorum. kurusıkı silah modelleri sitesi olarak başarılı paylaşımlarınızı izlemeye devam edeceğiz.

    YanıtlaSil
  4. Nasil monte ediliyor cirtcirtli bir ekmi acaba

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...