•  Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

    Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

  • Lions

    Lions

  • Snowalker

    Snowalker

  • Howling

    Howling

  • Sunbathing

    Sunbathing

22 Haziran 2012 Cuma

Kutlama ve bir dekorasyon fikri

Dün sevgili arkadaşlarım,benim ve Funda Abla'nın doğumgünü nedeniyle bir plan yapmışlar.Kordon'da çok güzel bir mekan ayarlamışlar.İş çıkışı toplandık.Biraz harem gibi oldu ama özellikle kız kıza olalım istedik.Kahkahası ve sohbeti bol bir buluşma oldu.Mekanın dekorasyonunu çok sevdim hatta arşivlemek için fotoğraflarını çektim.


Moda bloggerları,ayakta dururken verdiğim pozuma dikkat ediniz,kendimi ne kadar geliştirdiğimi göreceksiniz.Yandan(bu duruş,fotoğraflarda daha zayıf görünmeyi sağlıyormuş haberiniz olsun:))uzaklara hülyalı bakış...


Eski,sayfası eksik, artık okunamayan,güzel görünümlü ,özellikle ciltli  kitapları aşağıdaki gibi dekorasyona katabilirsiniz.Fotoğrafta görünen kitaplar, belli bir düzene göre rafa yapıştırılmış(kitabı almayı denedim de oradan biliyorum:))Çok hoşuma gitti,paylaşayım istedim.


  Arkadaşlarımın yüzlerini neden mi gizledim?Çünkü konuşma esnasında fotoğraflarını çektiğim için''Hümeyra güzel çıkmamışız, lütfen siler misin o fotoğrafı'' diyeceklerdir de ondan :))


Canım arkadaşlarım ve ben...

14 yorum:

  1. mekana bayıldım, ne güzel olmuş bir dolu arkadaş,insan hep birlikte sevdiği arkadaşlarıyla böyle güzel bir gün sonrasında doping almış gibi olur :)..keyifler daim olsun inşallah...

    YanıtlaSil
  2. Sevdecim,mekan cok orijinaldi ben de sevdim.Masa düzeni senin hazırladığın masalar gibi Guzel olmasa da iyiydi:)Sicak gunlerde,bu bulusma doping etkisi yapti gercekten.samimi yorumun icin tesekkurler.

    YanıtlaSil
  3. bizim blogerlar toplantısını aratmayacak güzellikte bir buluşma olmuş:)) mekan güzel ve ilginçmiş. hele orada yandan poz veren bir bayan var ki mekanın güzelliğine güzellik katmış. bir de herşeyi biliyor, yandan poz verilirse zayıf görünürmüşte falan... :)))
    sevgiler güzel kadın:)

    not: son yayınlarda deniz'i ihmal ettiğinin farkındayım. bu güzellikten bizi mahrum bırakma n'olur...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nagehancım her zaman ki gibi pozitif bir yorum bırakmışsın.Artık oğlumun fotoğraflarını koymayı düşünmüyorum.Deniz'in gölgesinde kalmaya dayanamadım,sürekli benden rol çalıyordu :)O güzellik hasta bu ara.Görüşmek üzere,öpüldün.

      Sil
  4. nice güzel senelere, mekana bende bayıldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim İlknur,yolunuz düşerse İzmir Kordon'da mola verilebilecek bir yer,tavsiye ederim.Sevgilerimle.

      Sil
  5. Ne güzel bir gün geçirmişssiniz süper :)

    madambfashion.blogspot.com
    beklerim bende bloguma

    YanıtlaSil
  6. merhaba mekan çok güzel zayıf görünmek için verdiğiniz tüyo içinde teşekkürler..Üyenizim, bende bloguma beklerim şimdiden teşekkürler,sevgiler...

    www.bakbuharika.blogspot.com

    YanıtlaSil
  7. Rica ederim Bensu,bana da teyzem söylemişti aklımda kalmış :)Görüşmek üzere.

    YanıtlaSil
  8. ne keyifli zaman geçirmişsiniz harika :)
    nice nice mutlu sağlıklı yılların olsun canım inşallah ve arkadaşınında :)
    sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim güzel dileklerin için.Görüşmek üzere :)

      Sil
  9. Arkadaş ben bu mekana hasta oldum :) neresidir ?

    YanıtlaSil
  10. Hep İstanbul'da mı var güzel mekanlar Bolat :)1.Kordon'da bulunan Nicci lounge diye biryer.İsmi türkçe olmasa da gidilebilir.görüşmek üzere

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...