•  Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

    Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

  • Lions

    Lions

  • Snowalker

    Snowalker

  • Howling

    Howling

  • Sunbathing

    Sunbathing

28 Haziran 2012 Perşembe

Parlayan ayaklar ve koton indirimi

Alsancak'ta bir işim vardı,Koton mağazası da yolumun üzerindeydi ''bir uğrayayım bakayım neler var'' dedim.Uğrayıp da birşey almamak mümkün mü?Koton'un aksesuarlarını çok beğenirim.Aşağıdaki fotoğrafta,çok belli olmayan deniz yıldızlı (üzerinde küçük inciler var) ve uzun zincir üzerinde  küçük kuşların olduğu kolyeyi,%50 indirimle aldım.Etekte aynı indirimle poşetime giriverdi.Uzun zamandan beri ihtiyacım olmayan birşey almadım çünkü dolabım o kadar lüzumsuz şeylerle dolu ki yenilerini eklemek istemedim.Ama bu etek iyi bir parça dedim,kumaşını kuyumcular gibi büyüteçle inceledim :) Ve aldım.


Bu aşağıdaki fotoğrafta,yakın çekimden dolayı bacaklar,fil bacağını andırsa da(aslında fil hafızası istiyordum ama bir yanlışlık olmuş sanırım:)) maalesef bana ait .Yakında bir akraba düğünü var,abiye ayakkabı arıyorum.Bu fotoğraftaki ayakkabı,Zara'da denediklerimden bir tanesi.Görüntüsü çok güzel ama yürünmüyor.Bunlarla yürümek,sirkteki uzun tahta bacaklarla yürümeye eşdeğer birşey.Kucağıma bir de Denizimi alırsam,sirkte sigortalı iş garanti.


Zara ayakkabılardan ümidi kesince,neden plajlarda assolist terliği ile fırtınalar estirmeyeyim ki dedim.Ve karşınızda Mudo plaj terliklerim.Parlama işine şampuan reklamları gibi saçlardan başlamadım,parlaklık ayaklarda başlar :)

28 yorum:

  1. Güle güle kullan canım, kolyeye ayrı bayıldım, tam yaz günleri için, çok hoş. Fil bacağı durumuna da kesinlikle katılmıyorum, senin hüsnü kuruntun olsa gerek, mesela ben yazlık fotolarında şöyle şıpıdık terliklerimle ayaklarımı çekeyim istedim, anaaammmmm, erkek ayağına oje sürmüş gibi, korkunç oldu:))) hemen vazgeçtim tabii ki:)) ayaklar 40 numara ve taraklı olunca maaalesef durumum böyle oluyor:))o yüzden kendine haksızlık etme sakın.öpüyorum canım.sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım Deryacım,teşekkür ederim güzel yorumun için.Sen de kendine haksızlık etme bence.Senin çektiğin her fotoğraf güzeldir.Öpüyorum seni.

      Sil
  2. ayaklar da parlıyor ama en çok dikkatimi çeken yer gözlerin. gözlerinin ışıltısı ayakkabıların parlaklığını alıyor canım benim:) o ışıltı hiç bitmesin:)
    mutlu, sağlıklı günlerde kullan hepsi harika. zevklisin işte, zevkli:))
    sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nagehancım,o gözlerin parıltısı her fotoğrafta daha azalıyor sanki,ben öyle görüyorum.Eski fotoğraflarıma bakıyorum da daha bir mutlu gözlere sahipmişim,hayat ve stres önce gözlerde ki parıltıyı alıyor.Biraz sonra Bergen'den bir şarkı girecek sanki arka fona :)Teşekkür ederim zarif yorumun için.Öpüyorum seni.

      Sil
  3. takıları beğendim ...bence lame ayakkabın daha ho9ş ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim,ne varsa eskide var.Ayakkabılarım neredeyse 5 yıllık ama çok rahatlar.Takılara gelince daha güzelleri sizin olsun :)

      Sil
  4. çok güzeller bayıldım :) iyi günlerde güle güle kullan .

    YanıtlaSil
  5. Teşekkür ederim,parlamak güzeldir:)

    YanıtlaSil
  6. blogunu yeni kesfettim ve bayildim :)

    yeni takipcinim

    http://stylishtimes.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Ayshe Rose,beğenilmek çok güzel :)görüşmek üzere

      Sil
  7. güle güle kullan cnm taşlı ayakkabiları özellikle çok beğendim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Özgecim,daha güzelleri senin olsun:)

      Sil
  8. These heels are to die for ♥

    YanıtlaSil
  9. canım bu gün bende baktım ne alacağımı şaşırdım çeşitler çokkk.
    seninkilerde çok güzel.
    iyi günlerde giy canım.sağlıcakla kal....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşkkür ederim.Seçenekler çok fazla ama hepsi birbirine benziyor.Zarif birşeyler bulmak zor.Bulduğun zaman,imkanlar da uygunsa kaçırmamak gerek.sevgilerimle

      Sil
  10. Terlik tam benlik:))
    çok hoş,güle güle kullan...
    sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Reklam cümlesi gibi olmuş,çok hoş:)teşekkür ederim.Uzun zamandan beri sizi takip ederim,hatta blog açmadan önce de sizin blogunuzu takip ederdim.Blogumda sizi görmek güzel.Görüşmek üzere :)

      Sil
  11. your shoes look amazing! gold and glitter is always a good choice for summer!

    kisses from austria,
    simone

    YanıtlaSil
  12. Thank you for lovely comment,Dear Simone:)I like gold and glitter things when use for seemly limits.
    Kisses from İzmir(smyrna)

    YanıtlaSil
  13. Hiç benzeten oldu mu bilmiyorum ama ilk foto.yu görür görmez gülümsemenizi Meltem cumbul'a benzettim ki çok sever,beğenirim kendisini.Çok yakışmış etek,güle güle kullanın hepsini:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.Hiç benzeten olmamıştı.Ama neden benzettiğini şimdi buldum,gülünce ikimizin gözleri de çizgi gibi oluyor,sanıyorum oradan çağrışım yaptı:)Görüşmek üzere

      Sil
  14. resimler tıklandığında ayrısayfada açılıyor ya kocmaman olmuyor küçük küçük bişe belli olmuyor bilginize kocaman olsunlar bi zahmet canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Melisa en büyük boyda yayınlıyorum fotoğrafları.Başka düzeltebileceğim bir şey yok maalesef.

      Sil
  15. Hümeyracım, blogunu takip ederdim, internet koton terlik için arama yaparkende karşıma çıkınca çok hoşuma gitti :)

    şu sozunu sevdim "Parıltı ayaklarda başlar"

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel, beni bırakmayan takipçilerim varmış :)doğum iznimi reklam sloganı yazarak değerlendirebilirim belki :))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...