•  Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

    Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

  • Lions

    Lions

  • Snowalker

    Snowalker

  • Howling

    Howling

  • Sunbathing

    Sunbathing

4 Haziran 2012 Pazartesi

Ve fincan çekilişinin sonucu...


Bugün random ile yaptığım çekiliş sonucunda,fincanların sahibi belli oldu.Sevgili Burcu'ya gidiyor fincanlar.Umarım güzel günlerde kullanır.Herkese çekilişime gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ediyorum.Bu çekiliş sayesinde pek çok yeni ve güzel blog keşfettim,herkesi tek tek ziyaret edip izleyici oldum.Umarım siz de benimle tanıştığınıza memnun olmuşsunuzdur,olmadıysanız da bana söylemeyin :)






Kazanan Burcu Yılmaz ...

16 yorum:

  1. yaa fincanları ben istiyordum şimdi çok üzüldüm. :( Kazanan Burcu hanımı tebrik ederim. Onu çok kıskandım itiraf etmem gerek.

    YanıtlaSil
  2. Üzülme Gamze,bir dahaki sefere inşallah:)

    YanıtlaSil
  3. Bardakları kazanan Burcu hanım, güzel günlerde keyifle ve sağlıkla kullansın bardaklarını güzel sohbetler eşliğinde. Ben şahsen bu çekiliş sebebiyle blogunuzu görenlerdenim ve buna da çok memnunum, benim için "çekiliş bahane, bu blogu bulmuş olmak şahane" oldu anlayacağınız. Kocaman sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Mrb. Ben takipçilerinden bitanesi .Bloguma ve çekilişime destek olursan sevinirim.Bu arada fincanlara içim gitti:(
    http://myshimizu.blogspot.com/2012/05/benim-de-cekilisim-olsun.html

    YanıtlaSil
  5. Çooook teşekkür ederim, gerçekten çok mutlu oldum :)Bu fincanlardan içtiğim her çay, kahvem de sizi hatırlayacağım, tekrar çok teşekkür ederim.

    Sevgiler,
    Burcu

    Sevgili Gamze teşekkür ederim, umarım daha güzelleri senin olur :)

    YanıtlaSil
  6. Sevgili Nilüfer,teşekkür ederim güzel sözlerin için.Ben senin blogunu daha önceden takip edenlerdenim,taa 10 marifetteki ahşap boyama çalışmandan beri...görüşmek üzere

    YanıtlaSil
  7. Merhaba, yorum yazmıştım ama gelmedi sanırım. Öncelikle sevgili Hümeyra Hanım'a çok teşekkür etmek istiyorum, bu güzel fincanlardan içtiğim her çay, kahve de sizi hatırlayacağım, tekrar teşekkür ederim.

    Sevgili Gamze Hanım ve Nilüfer Hanım iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

    Sevgiler,
    Burcu

    YanıtlaSil
  8. Merhaba, yorum yazmıştım ama gelmedi sanırım. Öncelikle sevgili Hümeyra Hanım'a çok teşekkür etmek istiyorum, bu güzel fincanlardan içtiğim her çay, kahve de sizleri hatırlayacağım, tekrar teşekkür ederim.

    Sevgili Gamze Hanım ve Nilüfer Hanım iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

    Sevgiler,
    Burcu

    YanıtlaSil
  9. Burcu güzel günlerde kullan inşallah fincanlarını,yarın yolluyorum inşallah.Sevgili Shimuzi Zen,blogundan genç kalma sırlarını öğrendim devamını da bekliyorum, blogunun bir takipçisi de benim artık :)görüşmek üzere

    YanıtlaSil
  10. tebrik ederim burcu hanım iyi günlerde kullanın. ben de bu sayede takipçiniz oldum. aynı şekilde ben de devam etmekte olan yarışmalarıma bekliyorum sizleri:)

    YanıtlaSil
  11. Kombin yarışmanızı ve başlayacak yarışmanızı gördüm,masa süsleme olayını çok severim.Vaktim olursa katılmak isterim ama sizin ki gibi cıvıl cıvıl olacağını çok sanmıyorum:)Buradan izleyenlere duyurmuş olayım en azından.(En güzel kahvaltı ve yemek sofra fotoğrafını Minik Atölyem'in bloguna yollarsanız yakında başlayacak olan yarışmaya katılabilirsiniz.)Görüşmek üzere

    YanıtlaSil
  12. :) süpersiniz ne diyim çok teşekkürler. ama sizden de bir sofra fotoğrafı bekliyorum mutlaka. görüşmek üzere. sevgiyle kalın :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...