•  Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

    Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

  • Lions

    Lions

  • Snowalker

    Snowalker

  • Howling

    Howling

  • Sunbathing

    Sunbathing

18 Temmuz 2012 Çarşamba

Abiye :)

Bu ismi kimin bulduğunu çok merak ediyorum ama arastırmaya su an zamanım yok.Ne komik bir tanımlama'' abiye elbise''.Düğünleri genel olarak pek sevmem kendimin ki hariç  tabiiki.Daha önceki bir yazımda bundan bahsetmiştim.Bir düğün geleneği olarak evlenen kişilerin yakınları şık olmak zorundadır.Bu zorunluluktan dolayı,epey bir elbise aradım.Baktığım bütün elbiseler birbirinin aynı,satenden yapılmış,gereksiz boncuk ve parlaklığa boğulmuş elbiselerdi.Tam istediğim gibi olanlarsa anlamsız bir şekilde  pahalıydı.Ben de hep gittiğim terzime, istediğim modeli anlattım'' dikebilir misin ''dedim ,saolsun istediğim şekilde dikiverdi.Ortaya çıkan sonuç işte bu:



Fotoğraflar yine istediğim şekilde olmadı,yırtmacı ortaya cıksın diye afilli bir adım atamadım :)Görülmese de elbisede hoş bir yırtmac mevcut.

Sırt detayını da pek bir sevdim,Brezilyalılardan hallice ten rengim de ortaya çıktı böylece(yıllarca neden esmerim diye üzülmüşlüğüm vardır,bunu bilesiniz,kendimle yeni barıştım:))

Bu arada ben bir blogger anneyim,Deniz'den dolayı bilenler bilir.Blogger anneler blogunda,Esra'yla bir söyleşimiz yayınlandı.Sevgili Esra (Esra'nın blogu için)sordu ,ben cevapladım.

Bize kendinizi kısaca tanıtabilir misiniz?

Fizyoterapistim,kamuda çalışıyorum. İstanbul ve Bursa’dan sonra İzmir’de yaşamaya başladım. Deniz adında,33 aylık dünyalar tatlısı bir oğlum var.Gezmeyi,kitap okumayı (özellikle polisiye gerilim ),mizah dergilerini,blog okumayı,güzel yemekler yemeyi(yapmayı diyemiyorum maalesef),ailemle,oğlum ve eşimle birlikte güzel zaman geçirmeyi severim...
 
 Devamını okumak isterseniz  buradan buyrun,http://blogger-anneler.blogspot.com/

 

33 yorum:

  1. Çok güzel olmuş Hümeyracığım, çok yakışmış, hele mint, nil yeşili artık her neyse adı çok moda bu sene:) Ben de kuzenimin sünnet düğünü için İzmir'i alt üst ettim ama tam da dediğin nedenlerden dolayı bir tane bile bulamadım:(( Terzim boyun fıtığı oldu ve başka terzi tanımadığım için de riske girmeyeyim dedim, bir de Bursa'da denedim şansımı:)) Orada bir tane buldum ama o da ailenin hatunları tarafından yakın düğünde giyilebilecek süslülüğe layık görülmedi:))) Annemin ısrarıyla kına kıyafetimi denedim, üzerinde minik bir tadilat yaptırarak onu giydim:)) Şimdi sen bunları yazında 2 hafta öncesine gittim geldim işte:)) Bu arada ben de tam tersi süt beyaz biri olarak esmer olmayı deli gibi isterdim:)) Yazın ıstakoz kıvamına gelmeden sütlü çikolata kıvamına geçmeyi ne çok arzularım bir bilsen!! o yüzden sana bahşedilmiş bu ten renginin kıymetini bil arkadaşım:)) Öperim seni ve tatlı Deniz'i:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deryacım,hakikaten bu düğün işleri çok zahmetli.Aslında elbise almak için Bursa'da güzel yerler var ama aile üyelerine takılmandan dolayı değerlendirememişsin.İyi tarafından bak,daha az masraf etmişsin :)Ten rengimle barıştım artık :)Bu yeşili ben önceden de severdim ama bu yıl popüler oldu.Onun için kumaş bulmam kolay oldu.Biz de Deniz'le öpüyoruz seni.

      Sil
  2. elbise kesinlikle harika olmuş....
    güle güle giy canım...
    kocaman sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Gurme Şİrinecim :)görüşmek üzere

      Sil
  3. çok hoş olmuş güle güle kullanın rengi harika

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler,bu yılın ve benim favori rengim :)sevgilerimle

      Sil
  4. asla aklıma böyle bir renk gelmez ama görünce bayılırım. modeline de bayıldım zaten. yırtmacı görünüyor merak etme sen:)) mutlu, güzel günlerde kullan hümeyra'cım.
    söyleşinizi okumaya gidiyorum:) malum içinde deniz'li cümleler var:))
    öperim sizi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nagehancım söyleşide Deniz pek yok ama yine de oku sen.Deniz bu ara kimseye pas vermiyor küçük ergen oldu resmen.Teşekkür ederim güzel yorumun için,bu rengin seni de açacagını biliyorsundur umarım:)öpüyoruz biz de seni

      Sil
  5. Sevgili Hümeyra elbisenin rengine bittim. Ne kadar hoş bir tarzın var. Kendine yakışanı biliyorsun. Elbiseni iyi günlerde giymeni dilerim. Ten rengi konusuna gelince ben görebileceğin en açık tondaki beyaz tene sahip insanlardan biriyim ve güneşle hiç dost olamadım bu nedenle de ten rengimi sevmiyorum. Görsellikten ziyade sağlık nedeniyle daha koyu bir tene sahip olmak isterdim :) İşte böyle ... Sevgilerimle!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Sevgili Colette,aslında bahçeyle ugrastığın zamanları düşünürsek sen de epey bronzlaşmışsındır:)Ben plajda bile şemsiyenin altında,50 koruma faktörüyle en çok yanan oluyorum.Alerji ve güneş yanığı vb gibi dezavantajları olsa da,beyaz teni tercih ederdim yine de.Genelde insan kendinde olmayana özeniyor,durumla barışmak zaman alıyor.Sevgilerimle.

      Sil
  6. Çok yakışmış, sade ve şık gerçekten.Güzel günlerde giy.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Nowacraft.Daha güzelleri sizin olsun:)

      Sil
  7. Elbise harika olmuş,çokta yakışmış:)

    YanıtlaSil
  8. çok güzelmiş çok yakışmış bayıldım.RENGİ MÜTHİŞ

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkurler,begenilmesine sevindim.Annem bunlar okusa keske,rengini pijama rengine benzetmişti :)

      Sil
  9. Rengi kesimi harika. Sana da çok yakışmış:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür eder Burcu,olumlu tepkiler beni mutlu etti.sevgilerimle

      Sil
  10. Güle güle giy , yakışmış. Maşallah.:)

    YanıtlaSil
  11. mint rengin gündeme gelmesinden çok mutlu oldum ben nasıl iç ferehlatıcı bir renk bu renk ve elbisenin modeli çok uyumlu olmuş bence sizede çok yakışmış içim açıldı benim....sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Sevde,pastel renkleri cok severim.Hele de mint yeşili ve uçuk maviyi.iyiki moda oldu da heryerde rahatlıkla bulabiliyorum.gorusmek uzere

      Sil
  12. Lovely dress! It has a greek air... And the mint colour is very fashionable this summer. It looks perfect for a party night in these hot days.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. You are right Feltia ,this dress is greek style.İ like it.İ wore my cousin's wedding.Maybe i Will wear a party following next days.lovely from Sinasos Village :)

      Sil
  13. Canım elbise üstüde tahmin ettiğim gibi çok güzel durmuş,saçıda elbiseye uyumlu olmuş,şuan kedimi modacılar gibi hissettim:)eline attığın herşeyin hakkını veriyorsun:)kocaman öpüyorum seni

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Didemcim,kuaför konusunda ümitsizdim ama sacımda fena olmadı.modacılardan ne eksiğin var ki senin:)opuyorum Yigit'i ve seni

      Sil
  14. çok kibar,güzel olmuş.sana çok yakışmış.
    http://habinos.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  15. Çok güzel bir renk, modelide şık, size de çok yakışmış güle güle giyinin. sevgiler..

    YanıtlaSil
  16. Merhaba,


    Bloglar Mahallesi (http://bloglarmahallesi.com/index.html) projemiz kapsamında;

    Bloglar Listesi ve/ya Muhtarlık üyesi olduğunuz için, Bloglar Listesi ve Blog Katolog sayfalarınız hazırlandı.

    Bloglar Listesi Sayfanıza ulaşmak için:
    http://bloglarlistesi.blogspot.com

    BlogKatalog Sayfanızın linki :
    http://kadinvemoda.bloglarmahallesi.com/humeyranindenizi.html


    Lütfen bir göz atarak;
    a) değişiklik isteklerinizi
    b) kategorisinde düzeltme gerekliyse
    c) eğer başka ketegorilerde de olması gerekliyse bunların hangileri olduğunu
    d) http://katalog.bloglarmahallesi.com/blogkatalogindex.html sayfamızdaki mevcut kategorilerden/temalardan farklı bir kategoride olduğunuza inanıyorsanız lütfen bu kategori ve/ya tema adını bildirin açalım…

    Sayfa içeriğini, arzu ettiğiniz her zaman güncelleyebilir ve değiştirebilirsiniz.. Bu tarz istekleriniz için muhtar @ bloglarmahallesi.com adresine mail atmanız yeterlidir.

    Bizim Bloglar Mahallesi (BBM) sitesi, dolayısı ile BlogKatalog ve Bloglar Listesi henüz yapılanmasını tamamlamadı, hızla ilerliyor…Önerileriniz, yorumlarınız ile hepimizin daha rahat kullanabileceği ve okuyucunun daha fazla beğeneceği bir hale getirmek isteriz. Desteğinizle daha geniş çevrelere yayılmak isteriz…

    BBM olarak 1Ağustos 2012 tarihinde bir kampanya başlattık. Blogum SESlendi adlı bu kampanyamızın amacı değişik nedenlerden dolayı okuyamayanlar için sesli postlar hazırlamak. Detaylarına ve SESlenen bloglara/postlara Blogum SESlendi Kampanyası
    (http://etkinlikler.bloglarmahallesi.com/bbmkampanyalari.html) sayfamızdan ulaşabilirsiniz..

    Ayrıca:
    Bloglar Listesinde yer alan isimlerin bazıları, Blog Star Seçmelerinde önerilen blogların isimleri olduğundan ve listeye otomatik alındıklarından dolayı veya sehven listeye alınmış olduğundan şu soruyu da sormak gereği duyuyoruz:

    Bloglar Listesinden ve/ya Blog sayfalarından kaldırılma talebiniz var ise lütfen bildiriniz ki sayfa/larınızı kaldıralım, ama bizimle kalırsanız daha mutlu oluruz…

    Sayfa/larınızı olduğu şekliyle onaylıyorsanız, değişiklik istiyorsanız veya sayfa/larınızn tamamen kaldırılmasını istiyorsanız lütfen en kısa sürede muhtar @ bloglarmahallesi.com adresine bildirin.

    İlgi ve desteğiniz için şimdiden teşekkür ederiz.

    Bizim Bloglar Mahallesi..

    YanıtlaSil
  17. çok zarif olmuşssunuz Hümeyra Hanım.Maşallah .

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...