•  Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

    Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

  • Lions

    Lions

  • Snowalker

    Snowalker

  • Howling

    Howling

  • Sunbathing

    Sunbathing

15 Temmuz 2012 Pazar

Pembe ve gri uyumu

Moda bloglarının pozlarına özentim devam ediyor.Belirli olarak bu işi yapanlar yanlarında fotoğrafçılarıyla geziyormuş.Bende durum şu;o anda oradan kim geçiyor ise rica minnet bir fotoğrafı zor çektiriyorum.Öncesinde fotoğrafın nasıl çekileceği üzerine küçük bir de eğitim veriyorum tabiki :)Bu aralar yayın sıklığım azaldı çünkü Ürgüp'te tatildeyiz,muhteşem(bana göre) fotoğraflar çektim.Yakında ya da bilgisayar bulduğum anlarda yayınlamayı düşünüyorum.


Şeker pembesini severim ama olmazsa olmazım değildir.Bu pamuk şekeri rengindeki thshirt de eteğimi renklendirdiği için sevgimi kazandı.Altındaki gri eteği annem penyecide diktirmiş. İzmir'de penye diken,hesaplı küçük atölyeler vardır.Uğramanızı tavsiye ederim.Bu eteğin maliyeti 10 tl.Çok pilili olduğu için şişman gösteriyor ama kimin umurunda :)


Bu kolyeyi 2 yıl önce almıştım,çok severek kullandım.Fotoğrafını da buraya koyuyorum ki,yetenekliler için model olsun...

18 yorum:

  1. gri ve pembe uyumunu ben severim, çok da güzel olmuş...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim,sen de pembeyi cok seviyorsun,blogundan takip ediyorum;)

      Sil
  2. Renkler birbirine çok uymuş,size de yakışmış. Kilolu falanda görünmüyorsunuz. güle güle giyinin. sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Başak,zaten kilolu da gösterse eteği sevdim,epey bir giymeyi düşünüyorum;)

      Sil
  3. zıt renklerin muhteşem uyumu. ben de çok severim iki rengi bir arada görmeyi. ah canım benim bir fotoğrafçın bile mi yok?? :))
    şeker pembe, şeker hümeyra daha ne olsun:))
    öptüm seni, iyi tatiller

    YanıtlaSil
  4. Yok maalesef Nagehancim,oğlumun büyümesini bekliyorum:)senin de en kısa zamanda Guzel bir tatil geçirmeni diliyorum.opuyorum seni

    YanıtlaSil
  5. gri ve pembe uyumunu bende çok severim. çok güzel. bloguma beklerim http://pespembemutkuluk.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  6. Bir de pembe ve yeşili deniycem:)Teşekkürler

    YanıtlaSil
  7. Merhaba sitenizi çok beğendim.Çok şık olmuşsunuz.Gri ve pembe birbirine çok yakışmış.Ayrıca örgülerinizde çok şık :) Bende moda bloglarını takip ediyorum ama altı üstü bir ayakkabı yada etek için bi dünya resim koymaları sıkıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim,moda blogları konusunda haklisin,çekilen fotografların hepsini beğenip secim yapamıyorlar sanırım.Sizin kızınızın da moda bloggerlarini sollayacagini tahmin ediyorum:)sevgilerimle

      Sil
  8. Hümeyracığım, pembe ve griyi ben de çok seviyorum. Bir de neon sarı ile denemelisin griyi, o da süper oluyor:)) İyi tatiller canım. öptüm.

    YanıtlaSil
  9. Haklisin o da Guzel oluyor,mavis oğluma aldım gri bir şort ve Neon sarı thshirt cok yakışıyor.Ben de denerim belki. Opuyorum seni not:Ürgüp te bol bol fotograf çekiyorum bakalım kaliteleri nasil olacak.

    YanıtlaSil
  10. merhabalar, pembe ve gri çok yakışmış. İzmirde etek diktirmek için bahsettiğiniz atölyeleri nerde bulabiliriz?

    YanıtlaSil
  11. Sevgili Demet Altindag ve Yesillova civarı tekstil atölyelerinin yogun olduğu yerler orada cok yer var bu ısı yapan.Annem Torbali'da diktirmis.Mahalle aralarında oluyor genelde.Gorusmek uzere

    YanıtlaSil
  12. Gerçekten çok şıksın ve kolyen hiç 2 yıllık gibi durmuyor , modayı önceden keşfetmişsin :) Bloğunu yeni keşfettim banada beklerim :)

    http://rimellikiz.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  13. Teşekkur ederim arada böyle tutturduğum oluyor.Görüsmek üzere.

    YanıtlaSil
  14. çok hoş olmuş :))

    bende beklerim :)

    http://shoeeobsessionn.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Burcu İpek,en kısa zamanda uğrayacağım.Görüşmek üzere

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...