•  Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

    Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

  • Lions

    Lions

  • Snowalker

    Snowalker

  • Howling

    Howling

  • Sunbathing

    Sunbathing

22 Ağustos 2012 Çarşamba

Ayakkabı tepesi

Biliyorum ki herkesin bayramı biraz buruk geçti.Her geçen gün içimdeki sıkıntı biraz daha büyüyor,ülkeme üzülüyorum,geleceğimizle ilgili endişeliyim.Annelerin,eşlerin feryatları içimi acıtıyor.Blogumu açarken,içeriğinin günlük yaşamdaki sıkıntılardan uzak olmasını istedim.Çünkü işyerinde ve evde haber özeti gibi geziyoruz.Hele biz sağlıkçılar,haber bültenlerinden önce hastanelerden alırız özeti.Sıkıntımı sizlerle paylaşırsam belki azalır,dedim.Azaldı mı peki,maalesef ki hayır...


Bu konuyu ayakkabı tepeciğine nasıl bağlayacağımı bilmediğim için direkt giriş yapıyorum.Bu ayakkabı tepeciğini yeni oluşturdum,üstteki mavi hariç diğerlerini kızkardeşim İtalya'dan getirdi.Mavi deri olanı,Ataköy Ayakkabı'dan aldım.Acayip rahat.Ayağımı her türlü ayakkabı vurduğu için,rahatını bulmak benim için zor.Sarı rengi de vardı,bir ara alsam mı acaba diye düşünmedim değil.


Bu eski çantalar da koleksiyonumun yeni parçaları.Yaşlı bir teyze olduğumda,saçımın önünü kuş yuvası gibi kabartıp,dudağımın 1/3 lük orta kısmına ruj sürdüğümde bile bu çantaları takmaya devam edeceğimi bilmelisiniz :)

6 yorum:

  1. Ayakkabılar tarzım olmasa da çantalarınız gayet hoş. Güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler,ben işim gereği düz ayakkabıları seviyorum.Çantalar hoş gereçekten,sıradan değiller en azından.Görüşmek üzere

      Sil
  2. Harikasın! Çalışırken gençliğimin de verdiği enerjiyle hep topuklu ayakkabı giyerdim şimdi babetlere ,parmak arası şıpıdık terliklere bayılıyorum! Hepsi çok güzel ,güzel günlerde giy Hümeyra! Sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Teşekkür ederim Colettecim,ben topukluları severim ama ayakta uzun süre kaldığım için,işyerinde değiştirmek zorunda kalıyorum(dolapta sıra bekleyen onlarca topuklu ayakkabıya sahibim aslında).Toplam 1 saat kalıyor ayağımda.Babet en rahatsız bulduğum ayakkabı türü,uzun ayak parmaklarına sahip olmak bir dezavantaj(ellerde olsa zerafet sembolü oluyor ama ayaklarda pek hoş durmuyor:))benim için.Şıpıdıkları oldum olası sevmişimdir:)Daha güzelleri senin olsun inşallah.Benden de sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. hepsi de güzel olmakla beraber o çantalara bayıldım resmen.. çok tatlılar..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...