•  Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

    Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

  • Lions

    Lions

  • Snowalker

    Snowalker

  • Howling

    Howling

  • Sunbathing

    Sunbathing

17 Ağustos 2012 Cuma

Bayram topuzunuz benden

Başlıkta bahsettiğim topuz saçla ilgili,savaş aletlerinden biri değil (topuz,gürz vb)Hem bayramda barış olmalı değil mi?Ama,eltim,görümcem,kayınvalidem beni çok sinir ediyor;bu alete gerçekten ihtiyacım var diyorsanız yanlış adrestesiniz.Benimki bir saç toplama şekli.Öncelikle hairagami diye bir tokayla tanışmanız gerekiyor,nette satılıyor 5 tl civarı birşey.Modelimiz herzaman ki gibi Aylin.Aylin'in saçları omuz hizasında,dolayısıyla saçınız kısa olsa bile şık bir topuz yapabiliyorsunuz. 

Düz iki katmandan oluşan,sert ama esnek plastik materyalden yapılmış bir saç tokası.Saçı bu iki katman arasına sıkıştırıp içe doğru kıvırıyorsunuz,sonunda tokanın iki ucunu birleştiriyorsunuz.(Fotoğrafta görüldüğü üzere,arkada bir de hayranımız var :))
Topuzunuz hazır,Biraz flu çıksa da ana temayı anlamışsınızdır.Çok şık duruyor.
                                   Aşağıdaki fotoğraftaki topuz,2 tane hairagami ile yapıldı.
Tokanın orjinal hali aşağıdaki gibi.Denenebilir.
                  Son olarak herkesin bayramını kutluyorum.İnsanların ülkesinin geleceğinden endişe etmediği,barışın,huzurun,bolluğun ve mutluluğun sürdüğü,gülen gözlerin olduğu güzel bayramlar görmek dileğiyle.



8 yorum:

  1. Bende nerede o saçlar...çok kısadır saçlarım:))ama güzel bir öneri ve çok zekice bir tasarım,üstelik işlevsel:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saçlarım uzun,bu toka kısa saçtaki gibi güzel olur mu bilmiyorum.Daha almadım ama deneyince yine yazarım.Kısa saçın kullanımı kolay oluyor ama herkese yakışmıyor,yakışıyorsa tokaya ne hacet :)sevgiler

      Sil
  2. Sevgili Beril hosgeldin:)Ben de yeni bloglar keşfetmeyi seviyorum.Bloguna uğrayacağımdan emin olabilirsin.gorusmek uzere

    YanıtlaSil
  3. Çok şık görünüyor,ben de denemek istiyorum.Paylaşım için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  4. Teşekkürler Nuray,senin saclarında da cok hoş olacağından eminim.

    YanıtlaSil
  5. HANGİ ADRESTEN ALABİLİRİM

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Normal avmlerin içindeki bijuterilerden birinde bulmuştum ama adını hatırlamıyorum.Her zaman %50 indirim de olan biryerdi.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...