•  Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

    Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

  • Lions

    Lions

  • Snowalker

    Snowalker

  • Howling

    Howling

  • Sunbathing

    Sunbathing

24 Ağustos 2012 Cuma

Dantel detaylı fotoğraflar

          Merhaba,bugün dantel ve fotoğrafın nasıl aynı projede birleştiğini göreceksiniz.Geçen haftalarda Gülseren beni iftara çağırmıştı,o yemek hazırlarken ben de evi şöyle bir turladım.Hiçbir turumdan boş dönmem,bloguma koyacak birşeyler bulurum :)


                         Gülseren hani şuradaki güzel yastıkları ören güleryüzlü bayan,oğlunun doğumundan çocukluğuna kadar olan dönemden, seçtiği fotoğrafları kolajlamış,aralara da romantik danteller serpiştirmiş.


Annesinin el emeği göz nuru,parça dantellerini de değerlendirmiş.


Annesi ve babasının fotoğrafını da unutmamış.Güzel iftar yemeğiyle birlikte hem karnım hem ruhum doydu diyebilirim.Gülseren işlemeli mendil içinde şeker de verseydi tam olacaktı...

4 yorum:

  1. Son fotoğraf bayıldım çerçeve için yapılmış o dantel sanki..ne güzel

    YanıtlaSil
  2. Annesi bu danteli başka bir amaçla örmüştü.Bu halini görebilseydi eminim daha mutlu olurdu.Çünkü bahsettiğin gibi Zeynep;dantel,fotoğrafı daha bir nostaljik ve romantik hale getirmiş.

    YanıtlaSil
  3. merhaba:)
    bloğunuz güzelmiş izleyicinizim bende beklerim :)

    http://suslupuslublog.blogspot.com/

    ve çekilişimede :)

    http://suslupuslublog.blogspot.com/2012/08/suslu-puslu-cekilis-var.html

    hoşçakalın:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...