•  Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

    Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

  • Lions

    Lions

  • Snowalker

    Snowalker

  • Howling

    Howling

  • Sunbathing

    Sunbathing

16 Ekim 2012 Salı

Ayşe'nin cicileri

Sonbahar,örgü zamanı ve Ayşe'nin mevsimi.Eserlerine başladı bile.Sipariş vermek isterseniz Ayşe istediğiniz renk ve model de örebilir.Bilgi için bana mail atabilirsiniz meyra18@hotmail.com. İşte onlardan birkaçı.Mankenimiz Aylin.


Yeşil atkıdaki küçük ayrıntı çok hoş olmuş.

                   
                         Tığ işi atkı,her renk kışlık mont ve kabanlarla uyumlu olacak şekilde düşünülmüş.


Sonbahar ve kış için yeni modeller vermeye devam edicem.Her ne kadar kendi ürünlerim olmasa da beğendiklerimi siz de görün istiyorum.

GELECEĞE NOT/DENİZ'DEN İNCİLER:

Tv de Bruno isimli bir burun spreyinin reklamı var,reklam filminde bebekler oynuyor.Reklamda en önde,en çok konuşan, mavi gözlü sarışın bir erkek çocuk duruyor.Deniz bana o çocuğu göstererek soruyor  ''Anne öndeki düz saçlı çocuk ben miyim''diye.Çok şaşırdım ne diyeceğimi bilemedim.Şok olmuş bir halde''Oğlum öyle bir filmde oynasan benim haberim olurdu ve sen de hatırlardın,o sen değilsin''dedim :))

Bu aralar çok aksi,haftaya salı günü 4 yaşına girecek.Parti yapmayı planlıyoruz oğluma.Biz doğum günü partisi olacağını sürekli tekrarlayınca,bunu kendince kullanmaya başladı.Dün ellerim doluyken birşey getirmesini istedim bana''getiremem Anne'' dedi,''niye oğluşum,bal böceğim''dedim''çünkü benim doğum günüm de ondan'' dedi.Bu erkekler,her yaşta kaytarmanın bir yolunu buluyorlar ben bunu anladım.

8 yorum:

  1. 7 de neyse 70 inde de odur derler ya bu erkeklerin genlerinde var sanırım kaytarmaya teşebbüs :) Nasıl yaparım da kaytarırım diye beyin yoracaklarına o işi yapıverip gitseler daha kolay olacak sanki :)

    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de aynı durumdan muzdaribim,oğlumu uygun şekilde yetiştirmeye çalışıyorum.Ama genlerde yoksa olmuyor maalesef :)Sevgili Deniz,erkek mantığı bizimkiyle aynı değil,onların ki bezdirme mantığı.Başarılı da oluyorlar sonuçta...Görüşmek üzere

      Sil
  2. atkılar çok şık olmuş.ayşe hanımın ellerine sağlık.çocukların dünyasına hayran kalıyorum her defasında.iyi ki varlar.rabbim sağlıklı uzun ve de huzurlu ömürler versin sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayşe'ye iletirim Mihrimah.iyi dileklerin için teşekkür ederim.Çocukların kalbi çok saf ama akılları hep uyanıklığa çalışıyor :)sevgiler


















































      hep uyanıklığa çalışıyor :)sevgiler

      Sil
  3. Sitenizi yeni kesfettim, bu arada mukemmel paylasimlar:)

    Bloglari yeni yeni geziyorum. Cok keyif aldim.

    Benimkine de siZi beklerim

    www.mugekokluatik.blogspot.com

    Sevgiler

    Ates boceginin annesi Muge:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili ateş böceğinin annesi Müge yorumunu çok geç farkettim.Teşekkürler.

      Sil
  4. Atkiya bayildimm
    once siz yaptiniz sanmistim. ornegini isticektim ama sonradan okuyunca baska yerden oldugu8nu anladim. acaba modelini cikarabilirmiyim :S

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Gamze,ne yazık ki örgüde çok yetenekli değilim.Model konusunda yardımcı olamadığım için üzgünüm.Sevgiler

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...