•  Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

    Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

  • Lions

    Lions

  • Snowalker

    Snowalker

  • Howling

    Howling

  • Sunbathing

    Sunbathing

18 Ekim 2012 Perşembe

Çekiliş sonucu-2

Herkese günaydın,öncelikle çekilişime olan katılımdan dolayı teşekkür ederim.Amacım, izleyicilerime küçük bir hediye vermekti.Çekilişi random ile yaptım,kopyalayıp yapıştırma işlemini beceremediğim için de fotoğrafını çekiverdim :)

Kazanan kişi 28 nolu yorumun sahibi Hatice,O da bir blogger.Bakmak isterseniz blogu burada.Sevgili Hatice tebrik ederim,mailime adresini bırakırsan bayramdan evvel yollayabilirim hediyelerini.


Muhteşem yazımla yaptığım listeyi görüyorsunuz.

12 yorum:

  1. Bundan sonra katilmiyom senin çekilişine... Hep üzülüyorum sonra ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Ebru ben de herhangi bir çekilişten birşey kazanmış değilim.Üzülme,bir dahakine inşallah.İlerleyen zamanlarda yurdumuzdaki başka fincan çeşitlerinden bir çekiliş daha yaparım,o zaman şans belki sana güler.Sevgilerimle :)

      Sil
  2. Çok güzel madem kazanamadım nerden aldığınızı öğrenebilir miyim??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Paşabahçe'den almıştım.Başka renkleri de vardı.Bir dahakine kazanırsınız umarım.Görüşmek üzere.

      Sil
  3. Çok teşekkür ediyorum. İlk çekilişte de çok istemiştim ama olmadı. Bu sefer oldu. Çok isteyince oluyor demekki.. Sevgiler..

    hatice_soy38@hotmail.com

    YanıtlaSil
  4. Mailinize ulaşamadım. Adresi yollamam için bana bir mail atarsanız sevinirim.

    YanıtlaSil
  5. keşke 28. yoruma kadar bekleseymişim yaaaaaa:(((tebrikler hatice mutfakta güle güle güzel günlerde, sevdiğin kişilerle kullan..Bizde birdahaki çekilişi bekleyelim sevdiler..YELDA

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şans Yeldacım,bir dahakine inşallah :)öpüyorum

      Sil
  6. biricit duymasın 8 uğurlu rakamıdır ;)
    keşke der üzülür sonra.. :)
    Birdaha ki çekilişnde umarım geç kalmış olmam bende katılırım ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biricit ile uğurlu rakamımız aynıymış.Yurdumuzda bu kadar çok fincan çeşidi varken bu blogda daha ne çekilişler olur ,belli olmaz belki birini de siz kazanırsınız :)sevgiler

      Sil
  7. Allah'ım 28 yerine 29 çıksa olmaz mıydııı :)) Tebrik ederim Hatice'yi şansından ötürü. Bize kısmet değilmiş demek. Güzel günlerde kullansın. Size de teşekkür ederiz bu güzel çekilişten ötürü. Neyse en iyisi ben bi Paşabahçe bulayım.:) Sevgilerle!:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kısmet işte :)Bugüne kadar benim de çekilişlerden birşey kazanmışlığım yoktur.Başka çekilişlere diyelim... Bol şans diliyorum :)benden de sevgiler.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...