•  Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

    Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

  • Lions

    Lions

  • Snowalker

    Snowalker

  • Howling

    Howling

  • Sunbathing

    Sunbathing

4 Ekim 2012 Perşembe

kapı durdurucu

Uzun zamandan beri mutfak kapısının önüne uygun bir durdurucu arıyorum.Rüzgardan dolayı mutfak kapısı sürekli çarpıyor.Bu işi gören şeylere ne dendiğini bilmediğim için ''kapı durdurucu''deyiverdim.Çok sıcak bir tanımlama değil biliyorum,aksiyon filmi ismi gibi bkz.durdurucu güç,zaman öldürücü,yokedici gibi film isimlerine :))Yaz bitti ben almaya karar verdim,zamanlama konusunda bu örnekte olduğu gibi pek iyi değilim.Aklıma ne zaman eserse işte.


Gülseren'in evini didik didik ettiğimi şu yazımda anlatmıştım.Bu fotoğraf da o günden kalma.O kadar çok yastık örmüş ki,biten yastıklardan arta kalan fazlalıkları birleştirip,kapı durdurucu minik yastıklar çıkarmış ortaya...Gülseren ne yetenekli birisin sen böyle :)


GELECEĞE NOT/DENİZ'DEN İNCİLER:

  • Oğlum geçen gün bana''Anne ne güzel bir kızsın sen''dedi,benim ağzım kulaklarıma vardı tabi.
  • Uykuya yalnız dalabilmesi için bir ayıcık aldım,adını ne koymak istersin dediğimde aldığım cevap şu :''Vevezozoz''.Ayıcığın hoşuna gitmiştir umarım.
  •  
  • Çok değişik bir arkadaş edinme taktiği var,
1.adım; uygun gördüğü(gözüne kestirdiği) çocuğun dibine kadar gelip,göz teması kurmak ama öyle normal bir bakışla değil burnunun dibine yaklaşarak bir çift mavi gözle, göz teması.
2.adım;çocuğun omuzunu hafif tutup öyle bakmaya devam etmek
3.adım;çocuk korkup kaçınca arkasından kovalamak :)) Bu şekilde arkadaş buluyor işte...

14 yorum:

  1. Ahahahahaha Allah'ım yaaaa, bu Deniz'e bayılıyorum,Allah nazarlardan saklasın mavişi, bilmiş bıdık ya.. Bu arada kapı durdurucu da çok şekermiş, gerçekten pek yetenekliymiş Gülseren Hanım. Tebrikler. Ben sıkıntıdan patlarım herhalde bunu yapana kadar:) öperim sizi "güzel kız" anne ile boncuk Deniz...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de sıkıntıya gelemiyorum Deryacım,tek başarım güllü bir yastık yapmıştım o.İşyerinde dalga geçiyorlar zaten kendine ait bir örgü koy bloguna diye ama napiim bunalıyorum yaparken.Deniz bu ara çok tatlı ve cin gibi :)öpüyoruz seni.

      Sil
  2. :):) Ay ay ay çocuğunuz gerçekten oldukça tatlı maşallah, nazarlardan saklasın Allah ..

    YanıtlaSil
  3. Minik oğluna da , senin onu anlatış biçimine de bayıldım. Allah bağışlasın. Kapı tutacağı cıvıl cıvıl olmuş. Çok sempatik duruyor kapı önünde. Ellerine sağlık Hümeyracığım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.Oğlumla ilgili şeyleri de kayıt altına alıyorum böylece.İyi oldu bu bölüm.Kapı durdurucuyu Gülseren yaptı benim emeğim daha büyük çünkü onları fotoğrafladım :)Görüşmek üzere

      Sil
  4. Çok güzel olmuş ;)
    '' Anne sen ne güzel bir kızsın '' Bayıldım ! ;)

    YanıtlaSil
  5. Tesekkurler o cümle benim de favorim:)

    YanıtlaSil
  6. Denizim güldürdün beni sabah sabah..o halini görürü gibi oldum burnunun dibine kadar sokul gözlerinin içine bak :)))))))))))Yengesinin kuzusu sizi seviyoruz.Kapı durducuyu da beğendim ama her an yere yastık düşmüş diye alabilirim:)) YELDA

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oo Yeldacim seni ilk kez görüyorum buralarda.yakinda Eda'yla yasadiklarini da yazarım buraya.hem senin icinde bir kayit olur.kapının önüne uygun bir şey bulunca koyucam fotosunu.bizde sizi seviyoruz.opuyoruz

      Sil
  7. kapı tutucunuz çok güzel olmuş gerçekten de ama tatlı oğlunuz tabiki kapı tutucuyu unutturuyor yazının sonuna geldiğinde :) kendi gibi tatlı bir sürü arkadaş bulur inşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Ayça,umarım iyi arkadaslar bulur kendine.Oglum popüler oldu blogda;)bende bu duruma şaşırdım dogrusu.sevgiler

      Sil
  8. el emekleriniz, oğlunuz, bloğunuz herşey çok güzel Tebrik ederim.Bana da beklerim.Hoşçakalın

    YanıtlaSil
  9. Teşekkür ederim.Blogunuzda hazırlamış olduğunuz masayı çok beğendim.Zevkli birisiniz:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...