•  Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

    Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

  • Lions

    Lions

  • Snowalker

    Snowalker

  • Howling

    Howling

  • Sunbathing

    Sunbathing

12 Aralık 2012 Çarşamba

Mutfağımın gümüş renkli yeni aksesuarları

Dekorasyonda gümüş rengini severim.Cam,porselen  vb. parçalarla  her zaman uyum sağlarlar.Üstelik gümüş,sofralara da bir zarafet katar.Gerçek gümüşün kullanım zorlukları var mesela uzun süre kullanmadığınız zaman parlatmak zorunda kalabilirsiniz.Yaklaşık 5 yıldan beri parlatılmayı bekleyen,düğün hediyesi gümüş peçete halkalarımı düşündüm ve bu satırları yazdım. Bu satırları okuyan da şöyle düşünecek,biz yemeğimizi soyadımızın ve aile armamızın karışımından oluşan amblemli gümüş kaşıklarla yiyoruz :)Blogumu takip edenler uğraşmalı işlerden hoşlanmadığımı bilirler,her zaman her şeyin bir kolayı vardır zihniyetindeyim. Eğer yoksa o işe hiç bulaşmam.Paslanmaz çelikten yapılmış zarif mutfak aksesuarları artıyor,ya da hep vardı ben yeni fark ettim.Aşağıda görmüş olduklarınızı beğenerek ve uygun fiyata aldım.


2 katlı standı Tansaş'tan,uzun tatlı kaşıklarını da Kipa'dan aldım.Her kadın gibi market alışverişlerimde,züccaciye reyonuna uğramadan çıkmam.Sosluklar Esse,küçük tepsi Paşabahçe,kalpli kaşıklar ise annemin hediyesi.


9 yorum:

  1. Çok şık, çok güzeller. Tansaş ve Kipa'yı duyuynca çok şaşırdım, Bernardo, Esse vs. diyeceğini bekliyordum:)) Bazen bu tarz yerler beni de şaşırtır, özellikle de Migros:)) Güle güle kullan canım. Öperim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sepetimdeki kek kalıbını kaptığından beri Migros'a gitmiyorum :)Market alışverişinden hiç hoşlanmıyorum hele de alışveriş sonrası aldıklarımı yerleştirmek bana bir zulüm.Sanırım hipermarketler,böyle düşünen kadınlar için züccaciye reyonunu açmışlar...Teşekkür ederim,ben de seni öpüyorum Deryacım.

      Sil
  2. Güle güle iyi günlerde kullanın, çok şıklar.

    YanıtlaSil
  3. Evini, dekorasyonu, mutfağını seven bütün kadınlar demek ki hep aynı bende yiyecek alış-verişi için girdiğim marketlerde muhakkak züccaciye bölümüne muhakkak bakarım.Aldığın tüm ürünler birbirinden zevkli ve güzeller.İyi günler de kullan canım.Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yerinde bir tespit yapmışım demek ki İlknur :)Teşekkür ederim,daha güzelleri senin olsun.

      Sil
  4. Hepsi bir harika. Standa bayıldım. İyi günlerde kullan inşallah canım. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Elif,benim favorim de o.Benden de sevgiler.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...