•  Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

    Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

  • Lions

    Lions

  • Snowalker

    Snowalker

  • Howling

    Howling

  • Sunbathing

    Sunbathing

4 Aralık 2012 Salı

Örgü erkek çocuk yeleği ve oğlumun muhteşem pozu


Deniz'in bu yeleğini Ayşe ördü,çok emek verdi ama güzel oldu.Deri şeritleri ördükten sonra,becerikli terzimiz Fatoş makinada dikti.Derileri eşi deri mühendisi olan bir arkadaşım getirdi.Görüldüğü üzere imece usulü çok güzel bir yelek çıktı ortaya...En çok emek Ayşe'nin,elleri dert görmesin :)


Oğlumun poz verişinin güzelliğine bakar mısınız nasıl profesyonel?


Yakından görünüşü de aşağıdaki gibi.Nasıl örülüyor bir bilgim yok ama örgü bilenlerin kolaylıkla anlayacağını tahmin ediyorum.Ben sadece modelini koyuyorum,gerisini siz geliştirirsiniz.Kızlar içinde daha albenili şeyler yapılabilir,kenarlarının illa deri olması gerekmiyor.Kumaş biye geçebilirsiniz,pembe örüp kenarlarına yeşil yada gri biyeler yapabilirsiniz.


''Benim çocuğum böyle durmaz,hayret sizinki nasıl güzel poz veriyor'' diyorsanız,vicdanım sızlayarak şunu itiraf etmek isterim,telefonda oyun oynayabilceğini vaadettim :)

Deniz'den inciler:
''Anne,meğerse seni buraya kafes etmişler(bu arada kafamda bir battaniye örtülü) ben de kurtarmaya geldim''diye oyun kuruyor kendince.

Bu aralar herşeye karşı...Olumlu olan herşeye'' hayır öyle değil '' diyor ya da olumsuzluk eki getiyor.Bir örnekle açıklayayım bunu.Bir türkü var son zamanlarda,Ankara'nın dağları da büklüm büklüm yolları diye...Oğlum ona da el attı,''hayır büklü değil,büksüz büksüz yolları''diye değiştiriverdi türküyü .Düşünün artık ne kadar ''değillemeci''(lisede mantık okuyanlar bilir bu terimi)olduğunu :)


20 yorum:

  1. Yelek çok güzel olmuş, herkesin ellerine sağlık. Amaa onun güzelliğini taşımak önemli , manken süper o süper olunca yelek daha bir süper olmuş. Maşallah. Bu rüşvet olayı bizdede aynı işliyor, ... yaparsan oynamana izin veririm.. ve sonunda o işini yapar ve oyununu oynar:)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim.Bu rüşvet vicdanımı sızlatsa da çok işime yarıyor,her zaman olmasa da zor zamanlarda kullanıyorum.Onların ebeyenlere karşı taktikleri varsa,bizim de olabilir öyle değil mi :)

    YanıtlaSil
  3. Maşaallah çok yakışıklı bir çocuk.Yeleğe biye geçirmek güzel bir fikir.Çok güzel olmuş.

    YanıtlaSil
  4. Yelek güzel ama içindeki daha da güzel . Maşallah güzel gözlü Deniz'e..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saol Başak,uzun zamandır oğlumun fotosunu yayınlamıyordum özlenmiş :)

      Sil
  5. Oyy bu ne yakışıklılık maşallah :) Yalnız ben örgüden hiç anlamam ama yelek mükemmel görünüyor, hazır gibi! Emeği geçen herkesin eline sağlık, süper bi iş çıkmış meydana :)

    YanıtlaSil
  6. Teşekkür ederim,emeğim olmamasına rağmen iltifatları ben topluyorum.Ayrıca,bu dünya tatlısıyla aynı evde yaşıyorum,çok sanslıyım :)

    YanıtlaSil
  7. Harika bir çalışma ama mankenin hakkını yememek lazım benim oğluşlarım gibi sarı öpüyorum onu paylaşım iiçin teşekkürler

    YanıtlaSil
  8. Modelimin duruşunu ve uyanıklığını hep takdir etmişimdir :)Senin iki erkekle nasıl çaba verdiğini hayal bile edemiyorum,ben de öpüyorum onları.Kolay gelsin sana...

    YanıtlaSil
  9. Oyyyyyy çok güzel olmuş yelek ama oğlunuzun o güzel çekici gözlerini bastıramamış açıkçası.. Fakat ne kadar da şık olmuuuşşşş deri ayrıntılar süpermiş hakikaten zevk işi bir çalışma olmuş . Ama yakışıklı oğluşunuzdan ilham aldıysa normal böyle şık birşey çıkması :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Senay,hakikaten oğlum ilham vermiş olabilir :)Ayşe'nin yeteneğini de göz ardı etmemek gerek,saolsun hep güzel şeyler yaptı oğluma.Beğenmene sevindim.Görüşmek üzere

      Sil
  10. Yelek süper olmuş ama oğlun (bin MaşaAllah) daha süper,Allah nazarlardan korusun...Sevgiler

    YanıtlaSil
  11. Yelek cok güzel olmus amaaaaa modelin durusu harikaa.Allah nazarlardan sakinsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.Modellik konusunda benden daha iyidir.Oğlum aynı bana benziyor demek isterdim ama diyemiyorum :)

      Sil
  12. Ne kadar güzel gerçekten, hem yelek hem de Deniz. Keşke örebilsem ben de ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Füsun,ben de örgü konusunda çok iyi değilim.Sadece iyi ören arkadaşlarım var, işin püf noktası bu sanırım :)

      Sil
  13. Ellerinize saglik cok guzel olmuş.
    Rica etsen sayilarini verebilirmisiniz.. bende yiğenime örmek istiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Emine,yeleği ben örmedim bir arkadaşım örüp hediye etti.Sayılarıyla ilgili bilgim yok.Ama,10 marifet sitesinde açıklamalı tarifini görmüştüm hem de birkaç tane.Oradan rahatlıkla bulabilirsin.Şimdiden sana kolay gelsin :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...