•  Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

    Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

  • Lions

    Lions

  • Snowalker

    Snowalker

  • Howling

    Howling

  • Sunbathing

    Sunbathing

7 Ocak 2013 Pazartesi

Yeni yıl umutları

Yeni yıla girdik ve ağacımızı kaldırma işinde geç bile kaldık.Öncelikle şunu belirtmeliyim ki,ağaç süsleme hırıstiyanların kutladığı Noel'e özgü bir şeydir (Onlara da bu adetin pagan kültüründen geldiği söylenir) ve bizim yeni yıldaki ağaç süsleme sebebimizle onlarınki farklıdır.Benim nedenim,süsleme işini sevmemden kaynaklanıyor.Zaten aşağıdaki kutuda pırıltılı süslerimden bunu anlayabilirsiniz.


Oğlumla meyve toplama oyunu oynayarak bütün süsleri kutuya koyduk.Mor süsler böğürtlen,kırmızı süsler çilek(biliyorum ikisi de ağaçta yetişmez:))sarılar portakal oldu.İnsan her oyunda da doğru bilgi vermeliyim diye kendini kasamıyor ki :)


Bu yılla ilgili umutlarıma gelince:

  • ''Wold peace '' deyip güzellik yarışmalarındaki banalliği yapıcam maalesef.Bilirsiniz ben ülke sorunlarlarıyla ilgili şeyler yazmam ama bu benim vurdumduymazlığımdan değil.İçimin daha da kararmamasını istediğimden.Umarım dibimizdeki savaş ve güçlü ülkelerin zayıf ülkelerde ki insanlarla piyon gibi oynayarak çıkardığı bütün savaşlar biter.Ülke olarak düşman sayımızın gittikçe arttığını görüyorum ve  tüm komşularımızla aramızdaki buzların erimesini diliyorum.
  • Diğer dileklerim aynen bir siyasetçininki gibi olacak,tahmin edersiniz o yüzden yazmıyorum.
  • Ailemle ilgili sağlık,huzur ve mutluluk diliyorum.Yeni yıl da iyi insanlarla karşılaşacağımızı ve bizim için  iyi şeylerin olacağını umuyorum.
  • Kendimle ilgili bol gezmeli bir yıl diliyorum.Bu yıl ertelediğim herşeyi yapmak istiyorum.Yaptıklarımı buraya yazacağımdan emin olabilirsiniz.
  • Blogumu açmış olmaktan dolayı mutluyum,bu yıl da devam ettirmeyi umuyorum.Ayrıca,bu kadar izleyicimin olmasından dolayı da kendimle gurur duyuyorum(bu yıl ki kendimi övme kotamı bu cümleyle bitirdim sanırım:))İyi ki varsınız...

6 yorum:

  1. Bu dileklerinin gerçekleşmesini can-ı gönülden diliyorum ben de:) İyi ki açmışsın bloğunu, senin gibi şeker bir bloggerı tanımış olduk biz de, umarım bir gün yoğunluktan başımızı kaldırıp yüzyüze de görüşebiliriz:))) Öpüyorum seni...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kendimi zorla övdürdüm sana Deryacım,seninle bebiş doğunca görüşücez galiba.O zaman evde sıkılacaksın,dışarı çıkıp gezmek için bahane arıycaksın :)Ben de öpüyorum seni.

      Sil
  2. Efem her istediğinizi alacağınız bir yıl olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah Sevgili Bolat,aynı güzel dilekler sana da gelsin.

      Sil
  3. tüüüüm yeni yıl dileklerin gerçekleşsin inş ;)

    YanıtlaSil
  4. Çoook teşekkürler,bilmukabele :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...