•  Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

    Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

  • Lions

    Lions

  • Snowalker

    Snowalker

  • Howling

    Howling

  • Sunbathing

    Sunbathing

5 Şubat 2013 Salı

Yeni alınanlar

Her mağaza da bir indirim çılgınlığı var.%50 ve  %70'e varan(bir ürün 70'e varana kadar lime lime oluyor orası ayrı tabi).Ben de ''bir bakayım neler var''dedim.English Home'da bazı yatak örtülerinde %50 indirim vardı.Ama ilgimi daha çok kokular çekti.Hani English Home mağazasından içeri girince burnunuza hoş,yumuşak bir koku geliyor ya işte ondan ve 2 çeşidinden daha satışa sunmuşlar.Benim aldığım koku akdeniz kokusu diğer çeşitler ise yasemin ve gülden oluşuyor.Bu tür çubuklu kokuları ilk deneyişim,kokuyu artırmak için arada bir çubukları ters çevirmek gerekiyormuş onu da öğrenmiş oldum.


Polo'da seçili ürünlerde %50 indirim vardı.Oğluma aşağıda gördüğünüz gömleği aldım ve tam mağaza kapısından çıkıyordum ki aklıma düştü ''acaba bu gömleğin kumaşından büyüklere göre de gömlek yapmışlar mıdır''diye.Bir baktım ki var çok güzel bir hediye oldu eşime :)Aşağıda da ''oğluna sarılan baba''temalı müthiş fotoğraf çalışmamı görüyorsunuz.(cep telefonu ile bu kadar oluyor)


          Koton'da bu pelerinimsi şeyi gördüm,tavşanları da pek sevdim ama almaktan vazgeçtim.Yaş olarak 20'lerin başlarındaysanız düşünmeyin derim :)

12 yorum:

  1. aa pelerini ben de çok beğendim aama tavşanlı değil de çiçek desenli olsa harika olurdu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Halbuki ben de tavşanları çok beğenmiştim.Oğlumla oynarken çocukluğuma döndüm galiba :)

      Sil
  2. Çubuklar benim de aklımda ne zamandır. Fırsat bulursam bir uğrayıp alayım :)
    Tavşanlı pelerin de çok güzelmiş, benim evde gerçeği olduğundan figürüne gerek kalmıyor :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evde tavşan beslemek zor olmalı.Bazen çiçeklere su vermek bile zor geliyor bana.Ama pofuduk bir tavşanla uğraşmanın zevkli yanlarını da gözardı etmemeli :)Çubukları denedim 30 m2 lik bir alanda etkili.Diğer markalardaki değişik kokulardan da denemeyi düşünüyorum.Bu bir milad oldu benim için :)

      Sil
  3. kokulu çubuklardan ben kendim yaptım çöp şiş çubuklarından onlarda baya koku veriyor:)
    baba oğul gömlekler harika güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ebru yapabilen yetenekli bir insan neden kokulu çubuk yapamasın ki :)Teşekkürler.

      Sil
  4. ben gömleklere bayıldım. baba-oğul aynı gömlek fikri harika. nasıl yakışır minik yakışıklıya:)) iyi günlerde kullansınlar.
    öptüm sizi hümeyra'cım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım benim.Gömlekleri bir de sahiplerinin üzerindeyken fotoğraflıycam.Oğluma daha çok yakışacak ama :)öpüyoruz seni.

      Sil
  5. gömleklere bayıldım :) pelerinde çok ciciymiş gerçekten tavşanlar ayrı bir sevimlilik katmış yolum düşerse mutalaka uğrayım kotona yeni çıkan kokuyuda denemeliyim en kısa zamanda koku delisi biri olarak çok merak ettim bende güllüsü ve yaseminlisi var :))
    güzel günlerde kullanın hepsini

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Koton'da o karışıklığın içinde birşeyler bulmak çok zor.Bazen sıkıntı basıyor mağaza da kendimi nasıl attığımı bilemiyorum.Yasemin kokusunu alıp almamakta kararsız kaldım sonra almaktan vazgeçtim belki daha sonra onu da denerim.Teşekkürler.

      Sil
  6. english home bağımlısı biri ve kokusuna hasta olan biri olraka yarın ordayımm teşekkürler...paylaşım için teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Koku insanı nasıl etkiliyor değil mi?ben de bayılıyordum oranın kokusuna artık evim de aynı kokuyor.alışveriş yapacak olmanın büyüsünden dolayı mağaza da koku daha etkileyici geliyordu.Evde o etkiyi bulamadım :)görüşmek üzere Hande.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...