•  Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

    Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

  • Lions

    Lions

  • Snowalker

    Snowalker

  • Howling

    Howling

  • Sunbathing

    Sunbathing

7 Mart 2013 Perşembe

Son aldıklarım

Uzun zamandan beri tasarruf yapmaya çalışıyordum,fena da gitmedim sanırım.
Aşağıda gördükleriniz yazdan bu yana aldıklarım ,biliyorum yine az değil ama en azından daha seçiciyim.Bazı bloglarda gördüklerim çok hoşuma gidiyor,nereden bulacağımı bilsem koşup alacağım şeyler görüyorum.Bu yüzden ben de aldıklarımın fotosunu paylaşayım istedim belki birinizin aradığı bir şeyi bulmuşumdur :)

Siyah ve bej ayakkabıyı nine west'in %70 indiriminden almıştım.Yeşil ayakkabı,çok komik bir fiyata Bursa'dan alındı.Bağcıklarını siyah kadife bir kurdelayla değiştiricem.


Pantolon İpekyol yeni sezondan,rengarenk.Dikişi,kesimi ve kumaş kalitesi çok iyi bu sebepten aldım(diğer bir sebep de bana yakışması tabii ki :)).


Gömleğin rengini sevdim.Ambar diye bir mağaza var,oradan aldım.Zara vb. markaların ürünlerine benzer modelleri orada bulabilirsiniz.

Kot gömlek kızkardeşimin hediyesi.


Gümüş renkli ve yanındaki kırmızılı bileklik Hotiç'ten,diğeri de Kızlarağası Hanı'ndan.


Kemerleri çok sevdiğimden bahsetmiş miydim ?En öndeki ve 3. sıradaki kemer Hotiç,fuşya olan f&f,arkadakiler collezione.


Bu tarz kolyeleri de pek severim.Öndeki Adil Işık,arkadaki Polo Garage.



Bu küçük köpekli şapkayı  Ayşecim örmüş.Çok beğendik.Deniz fotoğrafını çektirmek istemedi.


Sizce de şapka  köpeğe çok benzememiş mi?Geyikli kazak Pınar'ın hediyesi.İskandinav ülkelerine hayranlığını oğlumun üzerinden gösteriyor.



10 yorum:

  1. bileklikler çok şık..iyi günlerde kullanın..

    YanıtlaSil
  2. iyi günlerde kullanın,krem rengi ayakkabı ve kızlarağasından alınan bileklik çok güzel(bileklik hangi mağazadan bu arada?)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.Kızlarağası Hanı'nın Kemeraltı tarafındaki(züccaciyelerin olduğu taraf)ilk kapısından girince,sağ taraftaki 3. ya da 4. dükkan.Aynı zamanda çanta da satıyor.Tarif konusunda çok iyi değilimdir,umarım anlatabildim :)

      Sil
  3. Hepsi birbirinden güzel . İyi günlerde kullanın .

    YanıtlaSil
  4. o kazağıda oğlunu da yerim benn

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dii mi ama oğlum diye söylemiyorum çok tatlıdır :)

      Sil
  5. o şekerpareyi yerim ben
    41 kere maşallah

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...