•  Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

    Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

  • Lions

    Lions

  • Snowalker

    Snowalker

  • Howling

    Howling

  • Sunbathing

    Sunbathing

28 Mart 2013 Perşembe

Washi tape 'li kendin yap aktivitem

Deniz'le evvelsi gün alışveriş merkezine gittik,olay şöyle gelişti.Anaokulundan çıkışta,apartmanın otoparkına tam arabayı parkettim iniyorduk ki,komşularımızdan birinin çocukları da ellerinde oyuncaklarla arabalarından indiler.Deniz çocuğun elindeki oyuncaktan'' ben de isterim'' diye tutturunca doğruca avm'nin yolunu tuttuk(normalde ağladığı zaman istediklerini yapmam ama anaokulu stresi çok gerdi bal böceğimi,o yüzden biraz şımartıyorum bu aralar)Gitmişken Tchibo'ya da uğradık ve aşağıdaki washi tape'leri aldım.
Bu arada oğlum 2 dk yerinde durmadı,ıvıra zıvıra ağladı,oradan oraya koştu söz dinlemedi,cinlerimi tepeme çıkardı.En sonunda ''açııım,açım''diye bağırıp pizza isteyen(pizzacının önüne gittik ve sıra beklerken kaşla göz arası masaların arasına kaçıverdi küçük velet...bu arada benim kulaklarımdan duman çıkıyordu tabi) bir çocuk ve çocuğun elinden çekiştirip''yok sana pizza''diyen zalim annesi.Neyse ben ben bunu avm nin otoparkına doğru çekiştirirken ''yorulduum''diye ağlamaya başladı.En sonunda ben hiç tepki vermeyince sustu,birkaç dakika sonra da ''Anne bana güvenin geri geldi mi''diye sordu.Kuzucum nasıl da bilir herşeyi.Anaokulundan dolayı beni cezalandırıyor sanırım :)


Eşimle şarj aletlerimiz karışıyordu,ben de çözümü böyle buldum.Bunu daha önce internette görmüştüm fikrin sahibi ben değilim.


Bunlar  Tchibo'dan aldığım washi tape'ler.İsterseniz çift tarafı yapışkanlı bantla siz de washi tape yapabilirsiniz.Bandın bir tarafına istediğiniz kumaş ya da kağıt desenini yapıştırmanız yeter,washi tape'iniz hazırdır.Hatta yapışkanlı kağıtlarınızı şerit halinde kesip benzer şeyler üretebilirsiniz.


Oğlumun sabahki saçına bir bakın sonra bir de gecekine bakın.Uzayan saçları görmesini engelliyor diye banyodan sonra,saçının ön kısmından  azıcık kesmek istedim.Ama çok kıpırdayınca ''besleme'' dediğimiz model ortaya çıktı :)


Çoraplarım nasıl da yakışırmış oğluma...

14 yorum:

  1. Okudukça böyle bir irkilme hissettim, kendimi avm de Demir'in beni çekiştirerek ağlamasını falan düşündüm, herhalde oturup ben de ağlardım, veya cadı anne damgası yerdim ya da tecrübe mi kazanılıyor bilemedim ki şimdi:) Tatlı Deniz, her daim tatlı, besleme saçlarıyla bile. Öptüm sizi...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İrkilme canım,tecrübeyle herşeyi çözüyorsun.Satranç oynamak gibi birşey çocuk yetiştirmek,bir sonraki hamleyi tahmin edip ona göre davranmayı öğreneceksin :)Bu hali de tatlı tabi oğlumun.Demir gelsin de seni de dinleyelim biraz.Öptüm.

      Sil
  2. Bantlar çok cici ama oğluş hepsinden cici :)Maşallah :))

    YanıtlaSil
  3. Demek ki bu ara besleme saç moda:) Ada'nın annanesi saolsun:(

    YanıtlaSil
  4. Çocuklar kıpırdaklıklarıyla kendileri yaratıyor modalarını :)Her hali tatlıdır Ada'nın.Öpüyorum sizi.

    YanıtlaSil
  5. Bantlar şahane.Neler yapılır onlarla neler.
    Benim kızımda kuaföre gitmekten çok korkuyor.Bir kere gitti oartalığı birbirine kattı.
    Ben kesiyorum saçlarını.Kıpırdanma sorunu içinde 'kıpırdarsan kuaförde keselim saçlarını' diyorum.Bir nebze problemi çözüyoruz....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Erkekler kızlar gibi güzelliklerine düşkün olmadıkları için besleme halini çok dert etmedi oğlum ama sen benden daha yeteneklisin ki kızın ses çıkarmıyor saçını kesmene.Berbere gitmekte sorun yok aslında ama ben sadece ön kısmı için gerek yok diye düşündüm.Hem malum bizim kuaförler ucundan alalım derler tepende saç keserler.Oğlumun saçlar yeni uzamışken minicik kesmesinden korktum.Senin kızın nasıl da söz dinlermiş :)bantlarla yapılan aktivitelerin devamı gelecek.Görüşürüz Güneş.

      Sil
  6. harika aksasuarlar elinize sağlık...

    YanıtlaSil
  7. Teşekkür ederim.Yeni teknolojik gelişmeleri sitenizden takip edebilirim artık.

    YanıtlaSil
  8. Bu bantlara bayılıyorum. İnternetten baktım ama bulamadım. Tchibo derken kahve satılanı mı kastettiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kahve satılan yer,Agora'dakinden aldım ben,hala vardı orada.Ben de bayılıyordum nihayet buldum :)

      Sil
    2. Aa çok iyi o zaman :)Teşekkürler.

      Sil
  9. süper bantlar gerçekten.. Keyifli post için teşekkürler.. Bana da beklerim.. www.gecekiyafeti.com

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...