•  Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

    Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

  • Lions

    Lions

  • Snowalker

    Snowalker

  • Howling

    Howling

  • Sunbathing

    Sunbathing

17 Nisan 2013 Çarşamba

Aksesuar boyama

Oje ile aksesuar boyamak aklıma gelmemişti,taa ki alttaki videoda ablayı görene kadar :) Boyama işlemini  bir yüzük ve kolye de denedim.Çok  başarılı olamadım,kolye çöpe gitti.Yüzük de aşağıda gördüğünüz gibi,fena değil.

Sonrası


Bu tırnakların sahibi Aylin...Tırnaklarına kalıcı oje uygulaması yaptırdı,çok memnun.Oje 15 gün boyunca  ilk yapıldığı zamanki gibi kalıyor.

Öncesi


Oğlum bana yardımcı olurken :)Yüzüğün orta kısmını ojenin kendi fırçasıyla boyadım,diğer kısımları sallapati süngerle yaptım.

 Sık gözenekli bir makyaj süngerini ojeye batırıp,boyama yapabilirsiniz.Bu tür süngerler pahalı oluyor ama ben Kipa'dan 2.25'e buldum haberiniz olsun.


                                                    Bu da orijinal dudaklı hanım kızımızın videosu :)

8 yorum:

  1. Çok hoş olmuş yüzük, geçen sene bu tarz bir uygulamayı ben de yapmıştım, üzerine dayanıklı olması için birşey sürüyor musunuz diye sormuştu, ben de sprey vernik demiştim. Oysa hakikatten ojeler sandığımızdan çok daha dayanıklıdır, vitray boyalarına benzerler çünkü. Öte yandan kalıcı oje uygulaması hakkında verdiğiniz bilgi çok iyi oldu çok teşekkürler. Aylin Hanımın elindekiler hakikatten daha yeni oje sürmüş hissi yaratıyor. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben üzerine birşey sürmedim ama yanlış yeri boyadığımda o kısmı asetonla çıkarmak bile çok zor oldu.Bir daha bu oje işine bulaşmayı düşünmüyorum zaten :)Aylin kokoştur nerede ne uygulama çıkmış O'ndan öğrenebiliriz.Benden de sevgiler.

      Sil
  2. harika bir fikir :) denicem teşekkürler paylaşıma.)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler,denediğin zaman yaptığın eseri paylaşmanı bekliyorum :)

      Sil
    2. denedim bile:)) Burdan bakabilirsin::) teşekkürler:)
      http://sibermavi.blogspot.com/2013/04/bugunlerdeinstagram-gunlugu.html

      Sil
    3. Blogunda gördüm maviş yüzüğünü :)güzel günler de kullan.

      Sil
  3. bende çantamın çizilen kısımlarını aynı renk ojeyle kapatıyorum gerçekten işe yarıyo,takı işi de hoşmuş denicem bende

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...