•  Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

    Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

  • Lions

    Lions

  • Snowalker

    Snowalker

  • Howling

    Howling

  • Sunbathing

    Sunbathing

3 Nisan 2013 Çarşamba

Bugün böyleyim.

                                       Bugün kendimi böyle hissediyorum.

4 yorum:

  1. niye ki?
    yaşlanınca da entel görünümlü güzel olacaksın:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sabah sabah bütün işlerim ters gitti.Oğlum okula gitmek istemedi,işe geç kaldım bacağımı yaraladım,trafikte taksiciye saydırdım.Ve sonunda yukarıda gördüğün hale geldim :)Mor şapkamı şimdiden alayım da yaşlanınca kullanayım, yakıştı...öptüm.

      Sil
  2. Ayşe ablaaaaaaaa ne oldu sana bi açtım ki sayfayı ne göreyim çok korktum:))hiçte bile böyle olmazsın..Kendinide böyle hissetme seni güçlü tanıyoruz biz ve takdir ediyorum (hava her ne kadar mutsuz hissettirsede)çok öpüyorum hemen silkelennnnn mucuk mucuk:))))yelda mutlu..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yelda'cım korkma benim ben :)Bahar yorgunluğundan olsa gerek her elimi attığım şeyi tamamlayamadan bir sakarlık yapıyorum.Güçlülük de bir yere kadar.Takdirin için saol,Sen beni yine öyle bil :)Öpüyorum ben de.Edacığımı öpmeyi de unutma.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...