•  Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

    Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

  • Lions

    Lions

  • Snowalker

    Snowalker

  • Howling

    Howling

  • Sunbathing

    Sunbathing

29 Nisan 2013 Pazartesi

Bugünlerde biz

Havaların güzelleşmesiyle birlikte kaybettiğim enerjim geri geldi.Ailece kendimizi gezmeye vurduk.Hafta sonu ailemin yanına gittik.Emre'de yaz sezonunu açtı ve denize girdi ama su soğukmuş.Oğlumun bahçeye karşı acayip bir ilgisi var,dedesi ile birlikte hiç yakınmadan dakikalarca  toprağı kazıyor.Bu ziyaretimizde apartmanın bahçesinde elindeki sopayla toprağı kazdı,kızları kovaladı ve biraz da safari yaptı.İşte onlardan birkaçı ...



Şu atletik vücuda bakar mısınız?


Oğlumun anaokulu Montessori eğitimi veriyor.Ağacın dallarındaki kozalakları öğrenciler boyayıp asıyor.Ne güzeller di mi?


Fotoğraf çekim tekniklerini hala oturtamadım,daha çok pratik yapmam gerek.


Dondurma sezonunu da açmış bulunuyoruz.Deniz'e  ''oğlum yavaş yavaş ye dondurmayı olur mu'' dedim o da bana ''anne,zaten hızlı yersem kollarım ağrır ki'' dedi :)


                                                      Ve kuşlarım...Haftanız güzel geçsin.

5 yorum:

  1. ne mutlu fotoğraflar, ne şık kuşlar (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Semmma,oğlum epey eğlendi ve bu eğlencesi de benim üstün çekim tekniğim sayesinde fotoğrafa yansımış.Bahar geldiğinden kuşlara ve çiçeklere ilgim arttı,yakında geçer :)

      Sil
  2. Çok sevdim çiçekleri birde o yaramazı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her yer mis gibi çiçek kokuyor bayılıyorum bu mevsime Kardelen Abla.Bizim yaramaza da müthiş bir enerji geldi,hadi hayırlısı bakalım :)

      Sil
  3. Çok sevimli bir çocuk. Benim de bir oğlum var ve ben de paylaşım amacıyla daha yeni yazmaya başladım. Okursanız memnun olurum. kumtanesiyiz.blogspot.com bekleriz...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...