•  Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

    Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

  • Lions

    Lions

  • Snowalker

    Snowalker

  • Howling

    Howling

  • Sunbathing

    Sunbathing

23 Nisan 2013 Salı

Silikonlu kumaş çıkartma

Oğlumun kıyafetlerini  ben seçiyorum.Büyüdüğünde kendi zevkine göre alır ama şimdilik benim zevkime mecbur.Erkek çocuklara göre güzel kıyafetler yok dediğinizi duyar gibiyim aslında var ama biraz pahalılar.Uygun fiyatlı ürünler de karışık ve çirkin desenli oluyor.Hele bir de savaşçı çizgi film karakterlerinin basit baskılarını güzelim kıyafetlere basmıyorlar mı işte ona sinir oluyorum.Bu yüzden genelde  F&F,C&A ya da  Mothercare'den dümdüz tshirtler ya da eşofman altları alıyorum.Ama onlar da fazla sade oluyor.Geçenlerde Kemeraltı'nda gezerken silikonlu,ütüyle yapışabilen,çıkartma tarzındaki bu şeyleri(aplike mi desem arma mı desem bilemedim) gördüm ve denemek için 2 tane aldım.Çok hoşuma gitti,tabi oğlumun da...


Yapımı çok kolay,çıkartmaların üzerine bir bez koyup ütüyle üzerine basıyorsunuz.Satan adam bana ''çıkartmayı ütüyle yapıştırdıktan sonra tshirtten çekip çıkarmaya çalışmayın,test etmeyin'' dedi.Ben de ona ''nasıl anladın öyle yapacağımı,tecrübe herhalde '' dedim adam çok üzüldü ''öyle demek istemedim''filan dedi ama ben güldüm,uyarmasaydı  hakikaten deneyebilirdim :)




Poz vermek istemedi bal böceği.Ben de asansörün girişinde dalgınlığından faydalanıp bir kare çekiverdim.


Deniz'den inciler:

  • Bugün bankamatiğe para çekmeye gittik,baktım hiç param kalmamış.Deniz'e de aynen böyle söyledim.O 'da bana ''Anne iş yerinde uslu durur,çok çalışırsan çok gümüş paran olabilir''dedi :)
  • Bana'' anne seni 1070,230 seviyorum,babayı da 70 kilo seviyorum'' dedi.Herkesi farklı ölçü biriminden seviyor.
  • Bu yaş çocukların ve tabi oğlumun da kafası biraz büyük olduğundan(çünkü içi akıl dolu) tshirtünü çıkarırken,tshirtün yaka kısmı kafada takılıp kalıyor.Canı yanıp ağlamasın diye ''aaa kafa saklanmış,kafa nereye gitmiş''dedim ,bana cevabı '' Dominos'a ''oldu.
  • Markette dolaşırken ihtiyacı olmayan birşeyi almıyor''ondan biz de var almayalım''diye beni uyarıyor.Geçen gün markette dolaşırken'' anne şu tarafa gidelim''dedi ben de ''o taraftan alacağın bir şey mi var yoksa ''dedim, ''yok güzel bir kız gördüm''dedi :))

15 yorum:

  1. Çok cici olmuş.Ellerinize sağlık.Deniz yine harika, çok güldürdü beni.Özellikle marketteki güzel kızı görüp oraya gitmek istemesi,şimdiden işini biliyor.Kolay gelsin annesi ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim,Deniz işini bilir :)Bu yüzden benim işim zor...

      Sil
  2. cevaplar süpermişşş:)) heheheee çok güldüm gerçekten.. ben de hep dikilir sanıyodum ,yapışıyo olması iyiymiş, güle güle giysin:))

    YanıtlaSil
  3. Süper cevaplar hakikaten :)Dikişle uzaktan yakından alakam yok ama öğrenmeyi çok isterdim.60yaşında emekli olduğum zaman,çiçekli elbise sevdam bitmezse dikişi öğrenirim.O yüzden şimdilik sadece yapışkanlı aplikeler bana göre :)

    YanıtlaSil
  4. Ayy maşaAllah ne kadar tatlı bişiy o öyle..

    YanıtlaSil
  5. Son cümlesi, bir erkek olarak hayatın anlamını kavramaya başladığını göstermesi açısından müthiş:) Kız görmüş ha? Koçum benim!
    NOT: Bizim de bir oğlumuz var. Gerçi kendisi bu sene üniversteye başladı ama olsun, benim için hala anasının kuzusu. Neyse, biz karı-koca hep erkek çocuk sevmeye alıştığımız için garip bir tarz geliştirdik: Kız-erkek tüm çocukları koçum diye seviyoruz. Kızlara da hayran hayran bakıyoruz. Allah tüm evlatları ana-babalarına bağışlasın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Erkekler için bir yaş sınırlaması yok sanırım biyolojik.Bizimki şimdiden başladığına göre büyüklere kızmamak gerek :)

      Sil
  6. canım öncelikle güzel fikir olmuş ellerine sağlık...deniz beni çok güldürdü bunlar buyüdükce dahada bir alem olup bizi şaşırtıyorlar benim de oğluşcuğum bugün eve geliirken bindiğimiz taksiye acıkınca kafam dominosa gider bizi pizza yemeye götür amca dedi ve ben koptum bebiş bebişlerken şimdi ummadığımız laflar ediyorlar :))... sevgiyle sıkıştırıyorum oğluşcuğunu :)... sanada kucak dolusu sevgiler

    YanıtlaSil
  7. Teşekkür ederim Sevde,bizim oğlanlar büyüdükçe neler yapacak kim bilir...Şimdiden sinyaller müthiş.Bu arada pasta ve şeker süsleme olayında olayı bitirmişsin,söylemeden geçemiycem.Öpüyorum oğluşunu ve seni.

    YanıtlaSil
  8. ahaha Dominos'a bayıldım özellikle :) çok akıllı maşallah. ben de aynı böyle hem akıllı hem yakışıklısından istiyorum mümkünse :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah sağlıklı,akıllı ve hayırlı evlat versin Leyla'cım.Belki senin güzel bir kızın olur yakışıklıya takılma bence :)

      Sil
  9. :) Allahım ya çok tatlı maşallah. Çocuklar böyle beklenmedik anlarda beklenmedik laflar ediyorlar ya hastayım onlara :) Allahım sağlıklı bir ömür versin tatlı şeye :) Artık sizi takipteyim...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...