•  Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

    Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

  • Lions

    Lions

  • Snowalker

    Snowalker

  • Howling

    Howling

  • Sunbathing

    Sunbathing

21 Temmuz 2013 Pazar

Keyifli bir gün

Keyifli bir cumartesi günü geçirdik.Özellikle oğlumun keyfine diyecek yoktu.Mai Ada ve Deniz'in güzel pozuna bakar mısınız?


Toplam 4 çocuk vardı ve gayet sakin bir akşam oldu.Büyüdüklerinde çok iyi bir arkadaş grubu olacaklar bundan eminim.


                                Bizim yaramazların suya nasıl atlarız diye düşünüp keşfe çıktıkları an.


Doğum günü partisi için son hazırlıklar tamamlanıyor.Tepe Home poşetlerindekiler bizim hediyelerimiz.Bir önceki yazımda fotosunu yayınladığım eskitilmiş görünümlü mumlukları,kuşlu kafesi ve yine eskitilmiş görünümlü saksıları aldım.


Yukarıdaki Adnan Şenses kıvamlı kişi Volkan.Mangal yakmada pek bir becerikli.


Azmi Hoca'nın sürpriz partiye tepkisi görülüyor.


Kızının hediyesi çok anlamlıydı.Babasının çevresindeki herkese tek tek ulaşıp ''babamı neden seviyorsunuz'' diye sormuş.Aldığı yanıtları yazmış ve gördüğünüz gibi hepsini tablo şeklinde bastırmış.Böylece Azmi Hoca'yı sevmemizin 60 nedeni ortaya çıkmış .(bu arada 60.yaşını kutladık)


 Etliye sütlüye karışmam efendi efendi otururum şeklindeki insan, gecenin ilerleyen saatlerinde mangal sorumlusu olarak mangalın başından ayrılamadı.


Bu da akşamın talihlisi çocuk bakıcısı Ercan.Emre'yle beni tanıştıran kişidir kendisi.Bu yüzden çocuğumuza bakmaya mecbuuur :)

7 yorum:

  1. hayran hayran dinlediğim birisidir Azmi bey. doğum günü kutlu olsun... ne kadar şanslısınız onu yakından tanıdıgınız için. sevgiler:)

    YanıtlaSil
  2. Azmi Hoca'yı verdiği eğitimlerden tanıyorsunuz sanırım.Çok etkili bir konuşmacıdır kendisi,siz de tanışmışsınız bir şekilde.Sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Ahahah koptum Volkan'ı görünce:)Güzel bir geceydi, en yakın zamanda bir yenisini planlamak için girişimlerim var Ramazan bir geçsin:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Karşınızdaa Volkan Şenses :)Oruçtan dolayı bir kısmına katılamamış olsamda çok güzeldi.Tekrarını bekliyorum.Gördün mü bizim bıcırıkların fotoğrafını ne tatlı çıkmışlar di mi?

      Sil
  4. Ne kadar güzel bir süpriz olmuş öyle çok anlamlı nice yaşlara azmi hoca ya.. Cnm güzel yorumun için teşekkür ederiz. Dekorasyona çok meraklıydım bu işle beraber doruk noktasına ulaştı. Sitemizi inceleme fırsatın oldumu bilmiyorum ama umarım beğenmişsindir. Sevgiler cnm çok öptüm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet güzel bir sürpriz oldu gerçekten.Siteni her zaman ziyaret edemesem de instagramdan eklenen yeni ürünleri görüyorum.Masa dekorasyonu için olan gümüş herşeye bayılıyorum.Bir de şık abajurlar koymanızı bekliyorum.Göz zevkiniz ve seçimleriniz harika.Başarılar,ben de öpüyorum Özge'cim.

      Sil
  5. çok neşeli fotolar :) havuz ne güzel

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...