•  Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

    Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

  • Lions

    Lions

  • Snowalker

    Snowalker

  • Howling

    Howling

  • Sunbathing

    Sunbathing

2 Temmuz 2013 Salı

Son zamanlarda Deniz


Oğlum ve en sevdiği arkadaşlarından Zeynep


                    Deniz,anaokulunun ''yaza merhaba''partisinde dev oyuncaklarla oynarken



                                       Yazlıkta dondurma yerken


Geçen hafta sahilde otururken kovasını ve küreğini getirip bana bıraktı ve ''Anne bunları neden sana bırakıyorum biliyor musun ?Bana iyi bakıyorsun ya  kovamla küreğime de iyi bakarsın diye düşündüm'' dedi.


Tübitak'ın '' Meraklı Minik'' isminde bir dergisi var.Her ay bir tema işliyorlar,bu ay ki tema'' bahçe ''.Çok keyifli oyunları ve maketleri var tavsiye ederim.Oyuncak veren dergilere kandığımız da oluyor ama Meraklı Minik çok daha iyi.


                                      Barış ve Efe oğlumun mahalle arkadaşları :)


Bazen '' oğlum ne zaman bu kadar büyüdü''diyorum .İlk kelimesi ''açç ,açi '' olmuştu,şimdi oyuncak aldığım için bana teşekkür ediyor.''anne beni sevdiğin ve bu oyuncağı aldığın için teşekkür ederim ''diyor.Zamanın akması böyle bir şeymiş demek...

11 yorum:

  1. Merhaba canım,
    Oğlunla birlikte bir boyu mutlulukla yaşayın inşallah...Bloğunu severek takip ediyorum. Bloğunu izlemeye aldım. Bana da bekliyorum. Güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle. Sevgilerimi bıraktımmm....:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saol Selda ne güzel dua etmişsin öyle,bizden de sevgiler.

      Sil
  2. Maşallah, harika bir oğlunuz var. Bahtı da kendi gibi güzel olsun inşallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seninle blog açma nedenlerimiz başlangıçta aynıydı ama ben temadan uzaklaşmıştım.Blog alemini yakından tanıdıkça ve çoğu zaman yapılan ezbere yorumları gördükçe oğlumla ilgili paylaşımlarımı artırmaya karar verdim.İleride bakıp bakıp hatırlarız değil mi ama :)Teşekkür ederim güzel yorumun için ,bilmukabele :)

      Sil
  3. Maşallah ne kadar tatlı.Allah nazardan saklasın.Blogunu takibe aldım canım bana da beklerim.İstanbuldaki farklı mekan ve lezzetlerle ilgili paylaşım yapıyorum.Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Büşra,blogunu ziyaret ettim.Çok güzel ve özenle hazırlanmış yazıların var.Ben gittiğim mekanda fotoğraf çekmeyi yemeği yiyip şeklini bozduktan sonra başarabiliyorum.Güzel ve bir bütün haldeki yemek fotoları için ayrıca tebrik ederim :)

      Sil
  4. Maşallah yakışıklıya...okulu ve sahili merak ettim(tanıdık geldi)...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saol.Aynı semtte mi oturuyoruz yoksa?Okulumuz İnciraltı Montessori anaokulu,sahil ise Ürkmez sahili.Eğer bu taraflardaysan tanışmayı isterim :)

      Sil
  5. çok tatlı birşey bu maşallah, tam ısırmalık. umarım tüm hayatı sağlık ve mutlulukla geçer.

    YanıtlaSil
  6. 41 kere maşallah. Deniz adının hakkını veren gözleri hep güzellikler görsün inşallah

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...