•  Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

    Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

  • Lions

    Lions

  • Snowalker

    Snowalker

  • Howling

    Howling

  • Sunbathing

    Sunbathing

15 Temmuz 2013 Pazartesi

Yazlık insanı

 İzmir'de haftasonu yapılacak bellidir.Cuma akşamından çıkılır yazlığa doğru yol alınır.Bizim yazlık Ürkmez'de.Çok sakin bir yerdir,denizi de muhteşemdir.Oradaki yazlık bahçelerine,çiçeklere bayılıyorum.Ama bizim ön bahçe doğal ürün yetiştirmek adına sebzelerle dolu.Arka bahçe müsait,orayla ilgili müthiş planlar var.Öncesi ve sonrası aktivitesi olacak,bitince yayınlarım.
 Yazlıktaki insanların bahçe dizaynına hastayım.Aşağıdaki eski araba lastiğini nasıl da güzelleştirmişler bakar mısınız?


Oğluma yanında poz ver dedim,boks maçını kazanmışcasına kollarını kaldırdı.Küçük şampiyonum benim.



Çocukken bu kaktüslere kaynana dili dendiğini hatırlıyorum.Modernize ettiler mi,hala öyle deniyor mu acaba?Çünkü,eski tip kaynanalar yok artık :)


Oğlum kaktüslerin kralına savaş açtı ama uzaktan :)


Erkek çocuklar kızlar gibi estetik pozlar vermiyor görüldüğü üzere...


Komşumuzun çiçek çeşitlemesi de çok hoş.


Geçen akşam balık yapmıştık Deniz hiç olmadığı kadar çabuk yiyor,gelip sürekli ağzını işaret edip balık  istiyordu.Balığı ağzına atıp gittiği için bir şey demedim.Sonra şüphelendim küçük yaramazı gözümle takip ettim napıyor diye, meğer bizimkisi ağzına attığı sardalyeleri benim görmediğim yerde ağzından çıkarıp kedilere veriyormuş.Bir de bana demez mi ''anne kedi bana bakıp göz çırptı,teşekkür etmek istedi herhalde'' diye :)
Orucu anlattım anlayabileceği şekilde çok değişik geldi.Akşam olunca bana ''anne senin ne zaman yemek yiyeceğini biliyorum,ne zaman biliyor musun cami okununca '' dedi :)

4 yorum:

  1. Deniz'ciğimi yerim ben. O minik kollarından ısırırım.. Nasıl da merhametli.. Anne kedinin teşekkürünü de almış;) artık sırtı yere gelmez miniğimin. Hakikatten benim de hep erkek yeğenlerim var. Poz ver değince hep acayip şeyler yapıyorlar. Kibar poz beklememek lazım kız çocukları gibi.. Ama onlar da kendilerince bir atraksiyon sergiliyorlar sanırım;)) Yazlıkta güzel güzel dinlenin diyeceğim ama yazlıklarda yapılacaklar bitmez genelde ama hava değişimi nasıl da iyi gelir... Ön bahçedeki sebzelerden de dilerim güzel verim alırsınız, çok severim bahçede yetiştirilen şeyleri. İyi dinlence ve eğlenceler size.. Sevgiler Hümeyra Hanım, Deniz'ciğimin de yanaklarından öpüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Handan güzel yorumun için teşekkür ederim.Evet,Oğlum çok merhametlidir inşallah hayatı boyunca böyle devam eder,kimseyi bilerek incitmez.Yeğeninle ilgili yazını okudum,gerçekten de çocukların enerjileri bizi etkiliyor.Bahçemizin verimi çok iyi,kavun bile ekmiştik.Çok lezzetli oldular.Bizden de sevgiler...

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...