•  Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

    Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

  • Lions

    Lions

  • Snowalker

    Snowalker

  • Howling

    Howling

  • Sunbathing

    Sunbathing

31 Ağustos 2013 Cumartesi

Mai Ada'nın doğum günü

Mai Ada Deniz'in arkadaş grubundaki en cool kız.Dün bu tatlı ve cool kızın doğum gününü kutladık.Bu tür  partiler de olmasa arkadaşlarımızla görüşüp,keyifli zaman geçiremiycez.Çocuklar bahane :)
Mai Ada'nın annesi  Deniz (aynı isme sahip oldukları için oğlum O'na ve aynı isimli diğer kızlara, ''Kız Deniz''diyor) ve eşi Volkan  bize müthiş bir sofra hazırlamış.


 Son zamanlarda yediğim en leziz salatalar ve soslar Kız Deniz'in eseri :)



                                                               Doğum günü kolyemiz  hazır...


Doğum günü kızımız pastayı beğenmedi.Onun yerine tulum peyniri yemeyi tercih etti :)Pastada daha çok Zeynep'lerin gözü var.



Babasına hayran olmayan kız yoktur herhalde.Bu fotoğrafta babasının söylediği şarkıdan mest olmuş bir kızı, ''Ege'' yi görüyorsunuz.


                             Deniz yorulmamış olacak ki fotoğrafçılık işine de el attı.
               

 Bir doğum günü kolyeli kız daha ''Zeynep''
Annesi  Zeynep'in elbisesini keçelerle süslemiş,çok da güzel olmuş.


Keyifli bir gündü.Mai Ada'ya nice sağlıklı,mutlu ve cool yıllar diliyorum :)

2 yorum:

  1. Biz çok teşekkür ederiz, ii ki varsınız; beraber nice yıllara:) Bu arada peynir tabağı senin eserin, görüntüsünü bozmadan saklamak istediğim:)

    YanıtlaSil
  2. Salataların üzerindeki streç filmi çıkarmak geç aklıma geldi.Diğer fotolarda karanlık çıkmış,bu sebepten eserlerini sergileyemedim.Her şey mehteşemdi.Öpüyorum sizi

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...