•  Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

    Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

  • Lions

    Lions

  • Snowalker

    Snowalker

  • Howling

    Howling

  • Sunbathing

    Sunbathing

28 Ağustos 2013 Çarşamba

Ve tatil bitti

 Uzun zamandan beri yazmıyordum,Şahika beni merak edince yazılarımı güncelleme zamanım gelmiş diye düşündüm.En son yazımda saçıma bakım yaptığımdan bahsetmiştim ama fotoğraf koyamamıştım.Tatil dönüşü saçlarımın son halini ve aldığım 3 kiloyu  size göstermek istedim :)


8 yıldan beri saçımı boyamamıştım.Alttaki fotoğrafa yakından bakınca bir garip oldum.Bugün kuaföre gidiyorum artık boyadan kaçış yok bunu anladım.
Yaptığım saç bakımı ve kesim işlemi dökülmelerimi epey azalttı.Parlaklık konusunu net değerlendiremedim çünkü  tatilde deniz ve güneşe maruz kalan saçlarım kurudu,matlaştı bu yüzden yağın bu etkisini göremedim..


Oruçtan sonra nasıl yediysem artık ...3 kilo birden almışım :(


16 yorum:

  1. KİLO YAKIŞMIŞ BENCE..BEN DE GEBELİKTEN DOLAYI BOYATAMIYORUM SAÇIMDAKİ BEYAZ SENİNKİNİN 3 KATI :(( ARTIK DOĞUM SONRASI BOYATACAĞIM. SEVGİLER:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Burcu,uzun zamandan beri blogunu güncellemediğini düşünüyordum ama işin aslı öyle değilmiş.Hamilelik için tebrik ederim sağlıkla büyüsün inşallah.Kızın çok şanslı olacak ne güzel şeyler dikmişsin şimdiden.Saçların hamileliğin etkisiyle parlamıştır,beyazları umursama bile.Benden de sevgiler...

      Sil
  2. Hoşgeldiniz. tatilde kilolar alınıyor ama tempoya girince gidiyor merak etmeyin. hem ben bir fazlalık da göremedim açıkçası ;)
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. mrb çok fresh bir görüntü yakalamışsınız güle güle kullanın esraningezegeni.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. Çok sevindim! :) Keyif alıyorum yazılarınızı okurken :)

    Ayrıca hiç kilo almış gibi durmuyorsunuz gayet fitsiniz ;)

    Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel yorumun ve iltifatın için çok sağol Şahika :)

      Sil
  5. Hümeyra hanım çok fitsiniz ve saçlarınız da çok yakışmış =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Bay Ananas :)İltifatınız size Gamze'nin düğününde çektirdiğiniz fotolar için zaman kazandırdı.Ne demek istediğimi siz anladınız sanırım :)

      Sil
    2. Hmm o zaman Emel'in düşününde Emre beyle olan fotoğrafınızı öne sürmek istiyorum =)

      Sil
  6. hoşgeldiniz. sizi bir süredir keyifle okuyordum uzun zamandır yoktunuz, tekrar yazmanıza sevindim ve gerçekten çok hoş görünüyorsunuz :)

    YanıtlaSil
  7. Yakından bakınca gözükür onlar merak etme biz hiç görmeyiz:) bu arada manken duruşunu elinle saçlarını toplarken ki asil duruşunu kaçırmadım:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Boyattım bile Deniz'cim yarın yeni halini görürsün ...Asil duruş konusunda Türkiye'de sayılı otoritelerden biriyim :)Öpüyorum

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...