•  Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

    Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

  • Lions

    Lions

  • Snowalker

    Snowalker

  • Howling

    Howling

  • Sunbathing

    Sunbathing

9 Eylül 2013 Pazartesi

Bir haftasonu da böyle geçti

Herkesin dinlendiği haftasonları benim için daha yorucu geçer.Çünkü,ya kendime yeni işler icat ederim ya da ertelediğim ve yapılması zorunlu hale gelen işlerimi yaparım.Geçen haftasonu ikea'ya gitmiştik.Uzun zamandan beri beğendiğim ama evde kalabalık yapar diye almayı ertelediğim şeyleri bu sefer alacaktım. Olmadı maalesef...O, çok beğendiğim yastık(mağaza da minder diyorlar ama bence o bir yastık)tan kalmamıştı.Benim için o yastık nasıl kıymetlendi anlatamam ,gözümde koltukların üzerinde duruşu filan canlanmaya başladı ''badem gözlü oldu'' yani.
Her neyse ertesi gün,Deniz'in oyuncaklarını topladım.''Artık legolarla oynayamazmış,büyümüş'' ''peki''dedim ben de,oyuncaklarını ikea'dan aldığım siyah depolama kutularına, gruplayarak doldurdum.Artık çöps,monsuno ,bakugan gibi anlamsız,ocağımıza incir ağacı dikecek fiyatta oyuncakları oynuycakmış küçük bey.


Badem gözlü yastık :)
Depolama konusunda çok iyiyimdir ve nerede yeni bir kutu görsem alır,biriktiririm.Gün gelir lazım olur diye :) Bu pembe puantiyeli kutuları almadan geçecek bayan yoktur sanırım...


Mutfak dolabı için yeni kulplar aldım.Kulpları taktığım zaman yayınlıycam inşallah.Görüşmek üzere,haftanız güzel başlasın ve size çok güzel sürprizler getirsin.



10 yorum:

  1. kutular çok şık.haklısınız her bayan almak ister kutuları.bazen çocukların geçiş dönemleri oluyor.önce istemiyorlar birkaç ay sonra yeniden çıkarınca çok kıymetli oluyor oyuncakları.yastık gerçekten badem gözlü olmaya değer bence de.sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Mihrimah,kutuları bilerek pembe yapmışlar ki bayanlar alsın.Oyuncak saklayıp çıkarma işini bir kaç kez yaptım ama artık ezberlemiş oyuncakların hepsini :)Yastık süperdi,kaçtı gitti :)

      Sil
  2. yastık çok hoşmuş :)
    yapacaklarınızı dört gözle bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Badem gözlü olmayı haketmiş o zaman :)Vakit bulur bulmaz yaptıklarımı yayınlıycam.

      Sil
  3. ya o yastığı yaparsın sen kanaviçe işi. hem zevkli de olur :)
    benim oğlan da babeblade e geçti pepeden :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah keşke yeteneğim olsa da yapsam,ben çok sabırsızım o yüzden kaneviçe işleri bana göre değil maalesef.Bizim de bir babeblade'imiz eksik,onu da keşfetmese bari :)

      Sil
  4. yastık ne kadar da güzel güle güle kullanmanız dileğiyle :) bu arada blogumda bi çekiliş var bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  5. Gittigidiyor ya da ebayde vardır o yastıktan, bir bakın derim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir şeyi çok istersen olurmuş,kayınvalidem hediye olarak almış getirmiş.Ne istediğime dikkat ediyiim bundan sonra :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...