•  Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

    Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

  • Lions

    Lions

  • Snowalker

    Snowalker

  • Howling

    Howling

  • Sunbathing

    Sunbathing

5 Eylül 2013 Perşembe

Yelda'nın mutfak dekorasyonu


 Kış geldi ve ev dekorasyonu fikirlerine ihtiyac var.Fotograflar için çok zamanım yoktu,kalite olarak iyi değiller bunun için kusura bakmayın.mutfak yenileyeceklere bir kaç fikir çıkar belki...











11 yorum:

  1. Güzel bir yazı olmuş. Teşekkürler ;) Mutfak da tam istediğim gibi. Zamanı gelince fikir verecektir bana da :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En kısa zamanda dilediğin mutfağa kavuşursun umarım :)

      Sil
  2. ikinci fotoda ki avizeye bayıldım. Nereden acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gıda çarşısındaki tüm avizecilerde bu avizenin değişik ebat ve desenlerini bulabilirsiniz. Daha 1 ay önce aynısını eltimle yatak odası için aldık oradan biliyorum;) sevgiler...

      Sil
    2. Sevgili Sena Derya'nın bahsettiği gibi gıda çarşısından da bulabilirsin.İzmir'de değilsen ikea'da benzerini görmüştüm oraya da bakabilirsin.
      Derya'cım bu arada cevap için teşekkürler.Öpüyorum seni ve Demir'i.

      Sil
  3. Çok hoş ve ferah bir mutfak. Eminim mutfak yenileyenler için yol gösterici olacaktır. Öptüm canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saol Derya.Bir ara sizi ziyaret edicem bilgin olsun.Randevu talep ediyorum :)

      Sil
  4. Mutfak çok kullanışlı görünüyor. Özellikle pencerenin yanındaki ölü bölgenin dolapla değerlendirilmesi çok güzel. Sonraki fotoğraflarda da simetriyi oluşturmuş.

    YanıtlaSil
  5. Sevgili Yelda bu yazıyı taslak olarak kaydedip sonra yayınlayacaktım,o yüzden senin yorumunda bahsettiğin gibi küçük ayrıntıları yazamadım.Her nasılsa yayınlamışım.2 fotoğraf daha ekledim bahsettiğin alan orada daha net gözüküyor.Değerli yorumun için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  6. mutfak oldukça kullanışlı ve şık olmuş. naçizane bir fikre ihtiyaç duyulursa biraz renk katılmasını tavsiye edebilirim. Dolapların altındaki askılıklara renkli minik saksılar içinde çiçekler konulabilir. Oldukça hareket ve canlılık katacaktır. Ben fesleğeni çok severim mesela mutfakta, hem güzel koku verir hem de salatalara taze taze koyarım. O tarz askılar için İkea'da makul fiyatlara fazlaca saksı ve aksesuar bulmak mümkün. Ayrıca tezgahın veya masanın üzerine büyük bir meyve sepeti, kek fanusları( renkli cam önerebilirim ) çok şık durabilir.
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  7. Sevgili Juliette anladım sen de yaşanmışlık ve canlılık seviyorsun.Fesleğen iyi bir fikir.Yabancı yemek programlarında salataya ya da yemeğe yeşillikleri hemen saksıdan koparıp koyuyorlar çok hoş gözüküyor.Yelda'ya önerilerini iletirim.Sevgiler.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...