•  Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

    Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

  • Lions

    Lions

  • Snowalker

    Snowalker

  • Howling

    Howling

  • Sunbathing

    Sunbathing

3 Ekim 2013 Perşembe

Akrilik kutu

Kışlık giysileri çıkarmaya fırsatım olmadı ve üşüyorum.İzmir'de bile, hava çok soğudu.Bozulan hava yüzünden ilk gribimi ve tonsillitimi geçiriyorum.Grip aşısı için geç kaldım.Hem aşılansam ne olacaktı ki,her hastam farklı virüsle grip olduysa(863 çeşit olduğu söyleniyor) ve bana o virüsüyle  tedaviye geldiyse,benim aşılanmamın anlamı yok.
İlaç firmaları grip aşısını bir önceki sene en sık karşılaşılan ve olması tahmin edilen 2 virüs tipine karşı hazırlarlar.Ama ya o virüs geçen seneden bu yana değişime uğradıysa vb gibi aklıma takılanlar yüzünden aşı olmuyorum.
Herneyse  iyileşince takılarımı düzenlemeyi düşünüyorum.Akrilik kutulardan almayı aklıma koydum.İçi göründüğü için takılarımı rahatlıkla bulabilirim.Türkiyede akrilik kutu satan tek yer Muji isimli bir site.Orada da çeşit yok.Aşağıda görülen güzel kutu amazon isimli bir siteden.Fiyatlar ortanın üstü.


bu sitedeki ürünler uygun fiyatlı ama toptan satıyorlar.Minumum 100 adetten başlıyor.Tüm takılarımı saydım ancak 98 kutuyu doldurabiliyorlar ne yazık ki alamam :)
Acaba Türkiye'de bu kutulardan nerede bulabilirim bilen var mı?


4 yorum:

  1. Çok geçmiş olsun, griple bu yıl erken tanışmışsınız. Ben ilk defa geçen sene oldum yaşamımda ilk defa bir kışı hasta olmadan geçirdim. Galiba bu kutulardan veya benzerlerinden koçtaş'ta gördüm gibi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim,ben de bu kadar erken hasta olmayı hayal etmiyordum.Her yıl hiç atlamadan 2 kez ciddi grip olurum maalesef.Umarım bu yıl hasta olmazsınız.Koçtaş'a baktım ama oradakiler plastikti.Yurtdışındaki sitelerde gördüm oradan almayı deniycem.

      Sil
  2. o sitenin Aliexpress versiyonu perakende satış yapıyor diye biliyorum. Oraya da biz göz atmakta yarar var.
    bu arada o soğuk için bir arkadaşım yorum yapmış bayıldım. Demiş ki "Sen Ekimsin saçmala, Ocak kadar soğuk olamazsın" :)
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim,sitenin ismi için.100 tane almama gerek kalmadı.Uygun bir zamanda sipariş vericem.Arkadaşının yorumunu sevdim.Ekim'sen Ekim gibi davranacaksın tabi ;)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...