•  Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

    Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

  • Lions

    Lions

  • Snowalker

    Snowalker

  • Howling

    Howling

  • Sunbathing

    Sunbathing

21 Kasım 2013 Perşembe

Deniz'in yeni odasından

Bu ara işyerim ve Deniz beni çok yoruyor.Oğlumun anaokulunu değiştirmek zorunda kaldık ve yeni okuluna alışma sorunları oldu.Biraz gergindi,okul değişikliği nedeniyle psikolojisi kötü etkilenmesin,gözümüzden bir şey kaçmasın diye ekstra bir enerji harcadık.
Deniz'cim yaklaşık 3 aydır piyano ve bateri dersleri alıyor.Öyle çok yoğun bir kurs programı yok,yarımşar saatten haftada 1.5 saat.Ama,haftada 3 gün oğlumu kursa götürüp getirmek beni biraz youyor.Neyseki,kursu çok sevdi ''keşke her gün olsa ''diyor.Ne diyeyim umarım hep böyle düşünür.
      Oğlumun odasını değiştirdik.Çalışma odamız artık Deniz'in odası oldu.Odanın sadece boyasını değiştirdik ve çalışma masasının yerine Deniz'in yatağını koyduk.Odada kocaman ferah bir oynama alanı oldu.Şimdilik bir kaç fotoğrafını koyuyorum çünkü yapmam gereken bir kaç değişiklik daha var.


                              Dosyalıklarımı kara tahta boyasıyla boyayıp,tebeşirle numaralandırdım.


Dosya koyduğum bu karton dosyalıkların birkaçını Deniz hırpalamıştı.Yaklaşık 10 tane kadar.Geçen gün turuncu oda blogunun sahibesinin karar tahta boyasıyla karton kutuları boyadığını gördüm.Hoşuma gitti,çok akıllıca bir fikir deyip kolları sıvadım.Daha önce şuradaki yazımda kara tahta boyasını nasıl yapabileceğinizi anlatmıştım.Sibel'in blogunda(turuncu oda)videolu anlatımını bulabilirsiniz zira ben onun blogundan ve farklı birkaç blogdan bilgi toplayarak boyamı hazırlamıştım.


Normal fırça kullandım ama rulo fırçam olsaydı daha iyi olurdu.Laf aramızda dosyalıkların sadece ön yüzlerini boyadım.Yalnız 2 tanesini tamamen boyadım :)





                                     Odasının duvarında sticker olmazsa olmaz...



12 yorum:

  1. Çok hoş olmuş, değişiklikler her zaman iyi gelir;)) çok hoş olmuş hepsi. Bu arada Deniz'in kurslarına bayıldım, umarım ileride de gerçekten böyle düşünür, Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler.Oğlumun ritm duygusu bizden çok çok iyi belki müzik alanında ilerler diye düşünürek kursa kayıt yaptırdım.Umarım hevesi tükenmez.Bizden de sevgiler...

      Sil
  2. ne güzel derli toplu kolay gelsin cnm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selma'cım,bizim derli topluluğumuzun bitmesi 1 saate bakar :)

      Sil
  3. becerikli oğluş piyano da çalarmışşş. tam da Deniz'de olmasını gerektiğini düşündüğüm gibi :))) harika bir annesin Hümeyra tebrik ediyorum.. yeni odasında mutlu keyfileri günleri olsun dilerim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım Juliette, ne güzel şeyler yazmışsın.İyi bir anne olmak için epey çabalıyorum,umarım iyi bir evlat yetiştirebilirim.Saol iyi dileklerin için.

      Sil
  4. Çok düzenli bir oda olmuş emeğine sağlık canım

    YanıtlaSil
  5. Teşekkür ederim Kardelen Abla :)

    YanıtlaSil
  6. bende diyorum bu izleyiciler nereden geliyor :)) çok teşekkür ederim ...link vermişsin bana...üstelik ikinci kez...ne güzel olmuş dosyalar...nizamlı olunca ne hoş dimi...ellerine sağlık..güle güle kullanılsın :) sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Sibel boyayı yaparken bilgilerin çok işime yaradı, teşekkür ederim.Bir blog daha vardı linkini vermek istediğim,onunda bilgilerinden faydalanmıştım ama onu izlemeye almamışım ,adını da hatırlayamadım maalesef.
      Boya ve diy konusunda çok iyisin,vakit buldukça yaptıklarına bakarım,gördüğün üzere hoşuma gidenleri bizzat denerim :)Dosyalıklar benim beklediğimden de iyi oldu.Benden de sevgiler.

      Sil
  7. Ne kadar düzenli bir oda. Umarım Deniz piyano çalmayı hiç bırakmaz. Ama olur da birgün bırakırsa bu eğitimi hiç boşa gitmeyecek inanın. Tecrübe konuşuyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Piano konusundaki tecrübeniz içimi rahatlattı doğrusu.Hep aklımda bir gün vazgeçer de bu kadar emek boşa gider mi diye bir soru vardı.Yorumunuz aklımdaki soruya cevap verdi,teşekkürler.Odanın düzeni,fotoğraf çekim süresi kadar sürüyor maalesef:)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...