•  Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

    Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

  • Lions

    Lions

  • Snowalker

    Snowalker

  • Howling

    Howling

  • Sunbathing

    Sunbathing

15 Kasım 2013 Cuma

Nerelerdeyim?

Herkese selam.uzun bir ara oldu farkındayım.Yapmam gereken bir kaç işim vardı onlarla uğraştım.deniz'in odasını daha büyük olan çalışma odamızla değiştirdim. Bu yüzden internet bağlantısının yeniden kurulması gerekti ve bloğuma ara vermek durumunda kaldım.hoş hala bağlantımız yok,telefondan yazıyorum.
Herneyse kendimde iki değişiklik yaptım ve sizinle paylaşayım dedim.Birincisi saçımı kıskacım kestirdim,ikincisi yüzümde var olan benlerimi aldırdım.


Gözlükte son moda "korsan sitili" 

Küçük operasyon sonrası şişmiş Hümeyra


Ta ta taa,işte kısa saçlarım.Bu kesimden hiç hoşlanmadığımı söyliim.Kuafördeki katalogda kızıl saçlı afitapta bu model iyiydi ama ben de olmadı.Neymiş,"bildiğimizden  şaşmayalım,kataloğa bakmayalım" 


Ve oğlumdan bir kaç kareyle,size iyi haftasonları diliyorum.

21 yorum:

  1. bence saçınızın kısa hali de çok hoş olmuş uzun saçı kestirince insana hep garip olmuş gibi geliyor.zamanla alışırsınız.nasıl olsa kökü sizde uzar:))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Yelda.Evet,saçımın bu hali bana bi garip geldi.Kuaför değişik atraksiyonlar yaparak bilmiş bilmiş kesim yaptı ama sonuç benim için hüsran oldu.Ama neyseki kökleri hala bende :)

      Sil
  2. saçlarınız bir harika korsan gözlük modası fikride hiç fena değilmiş sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saol Hatoş.Bu benim bulduğum,yapımı çok kolay bir gözlük modası.Kılıfsız güneş gözlüğünün üzerine oturmak bu modeli elde etmek için yeterli :)

      Sil
  3. Cok hos olmuşsun cnm. Guzele ne yakismaz;) Bu arada gecmis olsun. Korsan gozluk de kopardi beni:))) Ben de cok uzak kaldim. Pc de sirkete gitti. Kaldim boyle telefonla basbasa. Buradan da istedigim gibi yazamiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Hos, sanki varken Demirden firsat bulup yazabildim de bahane ediyorum bilgisayar yoklugunu:))) opuyorum seni ve tatlı Denizi...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Derya'cım.Blog yazmak için bilgisayar şart,telefonla çok zor oluyor gerçekten.Ama ,senin durumun ayrı bir konu.Ya Demir Bey çok erken başlamış yaramazlıklarına ya da sen oğlundan bir türlü ayrılamıyorsun.Biraz büyüsün hatırlamak istediğin herşeyi yazmak zorunda kalacaksın,blogunu daha aktif kullanacaksın.Ben de en azından öyle oldu.Bakalım yakışıklı Demir, ne efsane cümleler kuracak,neler yapacak.Bekliyor olucam.Öpüyorum oğluşunu ve seni.

      Sil
  4. Bende nerelerdesin diye merakla bekliyordum. tekrar hoşgelmişsin. operasyon için tebrik ederim umarım istediğin şekilde olmuştur. saçları da boşveeeer gitsin nasılsa kökü sende uzayıverir hemen :) ben çabuk uzasın dediğim zamanlar sık sık kür uyguluyorum. yağlar, bitki çayları, yumurtalar falan :)))
    Deniz yine muhteşem kocaman öptüm...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında buralardayım ama telefonla yayın girmek zor.Saçlarım gariptir ki hiç olmadığı kadar çabuk uzuyorlar.Bakım işi zorlu bir iş maalesef.Maşallah Deniz'im çok tatlı oldu Juliette'cim.Sevgiler.

      Sil
  5. saç harika ama kusura bakma oğluş daha bir harika(Rabbim nazrdan korusun)
    benlerde iyi olmuş gitmesi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oğlum benim gurur kaynağım.Allah herkesin evladına sağlık sıhhat versin.Saol,benler gidince sanki biraz kilo verdim :)

      Sil
  6. Saçlarınızı çok beğendim, bence yüzünüze çok uymuş, yakışmış kesinlikle. Güzel oğlunuza da sevgiler :)

    YanıtlaSil
  7. Bence kısa saç çok yakışmış , güle güle kullan .
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saol Zeynep,demek ki saçlarımın yakışmaması kısmı benim hüsnü kuruntummuş :)

      Sil
  8. merhaba, bende yüzümdeki benlerimi aldırmak istiyorum bazıları dermatolojiye gitmek gerektiğini bazıları da cerrahiye gitmek gerektiğini söyledi, siz nasıl bir yol izlediniz yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler
    Berrin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,benlerim fotoğrafta gördüğün boyuttaydı.Estetik cerrahi dikişleri küçük olduğu için dikiş sayısı daha fazla ama iz kalma olasılığı daha az.Cildiyenin büyük boyuttakileri aldığını sanmıyorum.Onun bir kriteri vardır muhtemelen.Benim ameliyatımı dermatolog arkadaşımın eşi yaptığı için fazla araştırmadım.Dermatoloğa muayene olup yönlendirmesini isteyebilirsin.

      Sil
  9. Hümeyracım saçın harika olmuş amaaa Denizin gözler hepsini gölgede bırakmış maşallah tam bir boncuk

    YanıtlaSil
  10. geçmiş olsun hümeyra'cım. bir dizi operasyonlar bambaşka biri oldum diyorsun yani:))
    saçların yakışmış, beğendim ben. sen de zamanla alışırsın umarım.
    deniz halleri şahane. hele bacak, bacak üstüne atıp uyuma stiline bayıldım:)))
    öpüyorum seni ve yakışıklı oğlunu:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bambaşka biri oldum mu bilemem ama estetik operasyonun iyisi farkedilmeyeniymiş.Bu sözün üstüne bir de ilan ettim minik operasyonumu.Oğlumda daha ne haller var bir bilsen,gece uyurken kolunu kaldırıp kaşımaya başlıyor,kol havada uzun uzun kaşıyor ama hala uykuda küçük bey:)Biz de seni öpüyoruz Nagehan'cım.

      Sil
  11. Oha aynisi bende de var. Kol kaldirip kasima.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...