•  Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

    Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

  • Lions

    Lions

  • Snowalker

    Snowalker

  • Howling

    Howling

  • Sunbathing

    Sunbathing

21 Şubat 2014 Cuma

Bugünün çanta modu

 Taklit çantalardan hoşlanmasam da istediğim gibi kırmızı çanta bulamayınca almışım bir tane.Koymuşum kenara kullanmayı unutmuşum.Neden az kullandığımı da takar takmaz hatırladım.Anladım ki,bana göre çanta ne kadar yumuşaksa o kadar kullanışlıymış :)




                                                     Çanta:??
                                                      Kemer:Machka

10 yorum:

  1. oğluş çok tatlı ya. darısı başıma ama bi süre sonra :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler.O halde zamanı gelince darısı başına :)

      Sil
  2. Benimde önceliğim, yumuşak ve kullanışlı olsun.
    Bir keresinde bende böyle bir çanta aldım, pazardan olabilir, hatırlamıyorum. Rengide güzel bir kırmızıydı, her yerde denk gelemezsiniz, kırmızında bin tonu var. Aman yarabbi ne kullandım o çantayı seneler senesi. Birde eskimedi, yırtılmadı ya bir yerleri. Neler taşımadı ki halbu ki!! Alp in bebeklik malzemeleri, suluk, mamalık,önlük, oyuncak, bir keresinde, sakızlar dökülmüş, yapılmış tabanına, çıkarana kadar akla karayı seçtim.
    Uzatmiyim, çok severim ben, taklit falan demem, beğendiysem alırım. Asla, asla... milyarlar vermem ama bak onu biliyorum.
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazen insanın takıntılı bir çantası oluyor hele bir de rahatsa elden hiç düşmüyor.Ben de kırmızıya bayılırım ama kırmızı ve sade çanta bulmak çok zor.Ya bir yerinde zincir ya zevksiz kulplar ya leoparla karışmış garip çantalar.Bence de bulunca uzun yıllar kullanmak gerek :)

      Sil
  3. Hümeyracım markayı kaliteli ve uzun ömürlü olduğu için tercih ediyorum. Özellikle ayakkabı ve çantamın bu özellikleri taşıması olmazsa olmazlarımdan. Ama Emel'in bahsettiği gibi anılarım da olmuyor değil. Bazen çok ucuz markasız ürünler çok para ödediklerimi sollayıp geçiyor vazgeçilmezim olabiliyor.
    Kırmızı bir çantam oldu yıllar önce çoook sevdim ama çok sevdiğim biri ısrarla isteyince kıyamadım hediye ettim. Hala içimdedir bir tane daha bulamadım çünkü :))
    Sevgiler :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Juliette'cim,kaliteli çanta ve ayakkabı alma takıntısı 20'li yaşlarımın sonlarına doğru başladı.Zira ekonomik olarak hayatımı düzene soktuğum yıllar o zamana denk gelir.Marka derken bir hermesim olmadı tabiiki.Hala imitasyon çantalardan rengine modeline bayıldıklarımı almadan edemiyorum.Ama,sıcaklıkla birlikte çok çabuk deforme oluyorlar.
      Dilerim sevdiğin çantandan en kısa zamanda bulursun.Bizden de sevgiler.

      Sil
  4. ben de yumuşak çanta severim nedense... ama istediğim gibi kırmızı çanta bulamayanlardanım....hatta istediğim gibi çanta bulamayanlardanım o yüzden ben de hep aynı çantalarıma takılı kalırım:))) taklitler arasında en güzellerinden çantan, rengini sevdim ben:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Melis'cim.Güzel kırmızı çantalar imal edip ticarete mi atılsak bilemedim ki :))

      Sil
  5. cantanin rengi harikaymis ben diim :))
    oglustaa cok sirin. Allah sizi ondan onu sizden ayirmasin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin:)Bu arada blogunuza bayıldım,''no poo' olayını mutlaka deniycem.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...